Ολυμπιακός: Στόχος το απόλυτο!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους - Φέτος θέλουν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους.

Ολυμπιακός: Στόχος το απόλυτο!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την καθιερωμένη του φωτογράφιση ενόψει της νέας σεζόν, παίκτες και προπονητές μίλησαν στο κανάλι της Ευρωλίγκας και αυτή τη φορά, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν φέτος να κατακτήσουν όλους τους τίτλους. Σούπερ Καπ, Κύπελλο, Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα! Αυτή η μεγάλη φιλοδοξία έχει να κάνει όχι μόνο με τη διάθεση για αντίδραση, αλλά και για απάντηση για την περσινή σεζόν που τελείωσε με πικρό τρόπο, αλλά και με τη σημασία της ιστορικής σεζόν που ξεκινά.

Οι Πειραιώτες σε λίγους μήνες συμπληρώνουν 100 χρόνια ζωής και ένδοξης ιστορίας και θέλουν αυτή η σημαδιακή σεζόν να συσχετιστεί με μία τεράστια επιτυχία. Με την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόεδροι, προπονητές, παίκτες, άπαντες έχουν θέσει τον πήχη ψηλά. Κανείς δεν μιλά απλά για πρόκριση στα πλέι οφς ή για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. «Θέλουμε το τρόπαιο» είναι το μήνυμα, δίχως έπαρση και αλαζονεία. Απλά, αυτός είναι ο στόχος, αυτό είναι το ζητούμενο ενόψει της νέας σεζόν, για αυτό το όνειρο ενισχύθηκε με αυτόν τον τρόπο φέτος ο Ολυμπιακός. Αν υπάρχει ένα καλό από την περασμένη σεζόν, θα λέγαμε πως είναι η αναγνώριση των λαθών, αλλά και η διάθεση για αυτοκριτική, με αποτέλεσμα η ομάδα να ενισχυθεί με δυναμικό τρόπο το φετινό καλοκαίρι. Οι Αγγελόπουλοι... αγρίεψαν, πείσμωσαν.

Τίναξαν την μπάνκα στον αέρα

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος φέτος... τίναξαν την μπάνκα στον αέρα. Δεν υπολόγισαν ιδιαίτερα από λεφτά, ούτε και από δυσκολίες. Κλειστό πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τα 3.700.000 ευρώ για τον Σάσα Βεζένκοφ. Με τον τρόπο τους τον έπεισαν να αφήσει το ΝΒΑ και να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, στο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού. Ο MVP της Ευρωλίγκας για το 2023 επέστρεψε! Εξίσου τεράστια ενίσχυση η έλευση του Εβάν Φουρνιέ στο μεγάλο λιμάνι, ενός από τους καλύτερους Ευρωπαίους που έχουν παίξει στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια. Σκόρερ ολκής! Το ελληνικό στοιχείο ενισχύθηκε και με την προσθήκη του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος δίνει άλλη οντότητα στη θέση «2», δείχνοντας μας ήδη το ταλέντο του να κρίνει τα ματς όταν αυτά φτάνουν στην κόψη του ξυραφιού. Παικταράς ολκής ο Κίναν Έβανς, ο οποίος θα επιστρέψει τον Γενάρη, πολύτιμη και η προσθήκη του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος είναι γκαρντ υψηλού επιπέδου. Έχει και εκείνος το δικό του κίνητρο φέτος. Να αποδείξει την αξία του.

Έχοντας ξεκάθαρο πλάνο, αλλά και τεράστια διάθεση για ενίσχυση της ομάδας, οι Αγγελόπουλοι στελέχωσαν ένα ρόστερ το οποίο συγκαταλέγεται στα κορυφαία της ιστορίας του συλλόγου. Από τα πιο πλήρη όλων των εποχών στο μεγάλο λιμάνι και αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία ρόστερ της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ένα σύνολο που βλέποντας και μόνο τους παίκτες στη φωτογράφιση, τρομάζεις... Τρεις πρωτοκλασάτοι μπασκετμπολίστες σε κάθε θέση! Μία ομάδα που μπορεί να αμυνθεί εξαιρετικά, με αρκετούς ικανούς δημιουργούς, αλλά και με μπασκετμπολίστες που έχουν έφεση στο σουτ και στο σκορ. Πλέον, η μπάλα έχει περάσει στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα κερδίζει! Που θα πάρει τίτλους, αλλά και που θα συνδυάσει την ουσία με το θέαμα.