Η μεγάλη επιστροφή της Κάιλι Μινόγκ: Ανακοίνωσε περιοδεία και νέο άλμπουμ

Η Κάιλι Μινόγκ, η ποπ σταρ απο την Αυστραλία ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα αρχίσει τον Φεβρουάριο από την πατρίδα της και θα συνεχιστεί σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική.  

Η μεγάλη επιστροφή της Κάιλι Μινόγκ: Ανακοίνωσε περιοδεία και νέο άλμπουμ

Η Κάιλι ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, με τίτλο Tension 2, που αναμένεται στις 18 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει13 κομμάτια.

Η Minogue, έχοντας ήδη κερδίσει ένα δεύτερο βραβείο Grammy, ζει μια δεύτερη άνθιση στην καριέρα της. Ως ένα από τα σημαντικότερα είδωλα της ποπ μουσικής, οι διαχρονικές της επιτυχίες έχουν σημαδέψει ολόκληρες γενιές, και η επιρροή της παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Σε δήλωσή της, η σταρ της ποπ είπε ότι είναι «κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη» που «γιορτάζει την εποχή τoυ Τension και πολλά άλλα» με τους θαυμαστές της.
«Θα υπάρξει πάρα πολύ Padaming», είπε, αναφερόμενη στο viral single της που κέρδισε βραβείο Grammy το 2023 με τίτλο «Padam Padam»

Η νέα περιοδεία της αναμένεται να είναι μια από τις πιο φιλόδοξες στην καριέρα της, συνδυάζοντας ευρωπαϊκές και αμερικανικές εμφανίσεις, ενώ αναμένεται να κατακτήσει ξανά τις κορυφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Είκοσι ημερομηνίες έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, αλλά η Μινόγκ είπε ότι έρχονται κι άλλες. H 56χρονη γνωρίζει νέα άνθιση στην καριέρα της, μετά τη βράβευσή της και την κυκλοφορία του Padam Padam. Τον Φεβρουάριο πήρε το δεύτερο Grammy της - 20 χρόνια μετά το πρώτο της - και τον επόμενο μήνα έλαβε το Brits' Global Icon Award.

Από τότε που εμφανίστηκε ως επιμελής μηχανικός αυτοκινήτων Charlene στη σαπουνόπερα Neighbors το 1986, έχει συγκεντρώσει δεκάδες επιτυχημένα σινγκλ και «μια ντουλάπα γεμάτη βραβεία». Εμφανίστηκε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, έλαβε τιμητικές διακρίσει και πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες.

ΠΗΓΗ: CNN