Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για το Σούπερ Καπ

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη Ρόδο - Η σιγουριά που δίνουν οι μεγάλοι παίκτες

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για το Σούπερ Καπ

Μια εβδομάδα έμεινε για το Σούπερ Καπ της Ρόδου και ο Ολυμπιακός «τρέχει» για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Σίγουρα δεν θα είναι στον απαιτούμενο βαθμό, αλλά θα υπάρχει η «δίψα» για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν. Μολονότι τα νέα πρόσωπα δεν είναι και λίγα, το μοντάρισμα έχει πάει κάπως πίσω, λόγω της καθυστερημένης ενσωμάτωσης των διεθνών (αναγκαίας πάντως) και των κλασικών προβλημάτων τραυματισμών που δεν λένε να αφήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Μπαρτζώκας θα ήθελε σίγουρα να δουλέψει με καλύτερες συνθήκες και να έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του, όμως δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Λόγω της κατάστασης δεν δόθηκαν και αρκετά φιλικά που θα βοηθούσαν στο δέσιμο παλιών και νέων παικτών. Το θετικό είναι πως η κλάση των παικτών του Ολυμπιακού «κρύβει» τις όποιες δυσλειτουργίες στα ως τώρα παιχνίδια. Οι Πειραιώτες έχουν δώσει μόλις τέσσερα φιλικά (αρκετά λιγότερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας) αλλά πήραν τη νίκη και στα τέσσερα. Με τον χαρακτήρα των άσων του Ολυμπιακού να «μιλάει» στα κρίσιμα σημεία.

Η προσωπικότητα των ερυθρόλευκων άσων θα είναι και από τα μεγάλα «όπλα» της φετινής ομάδας. Με παίκτες όπως οι Βεζένκοφ, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ, Βιλντόζα μπορείς να νιώθεις σιγουριά την ώρα που η μπάλα ζυγίζει …πολλά κιλά.

Έστω και όχι στο 100% ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Και μπορεί τόσο ο ίδιος όσο και ο Παναθηναϊκός να ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά θα τα δώσουν όλα και οι δύο για την πρώτη κούπα της σεζόν, για λόγους πρεστίζ και ψυχολογίας.