Πανσερραϊκός: Παίρνει τον Ζελέν

Παρά την απόλυση του Μιχάλη Γρηγορίου, ο Πανσερραϊκός συνεχίζει κανονικά την μεταγραφική του ενίσχυση, παίρνοντας τον Γάλλο μέσο Ζερεμί Ζελέν.

Πανσερραϊκός: Παίρνει τον Ζελέν

Μόνο καλό δεν μπορεί να θεωρηθεί το ξεκίνημα του Πανσερραϊκού στη φετινή Stoiximan Super League, καθώς σε 4 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό.

Απόρροια της νωθρής εκκίνησης της ομάδας στο πρωτάθλημα ήταν και η απομάκρυνση του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο. Η οποία, όμως, δεν πτοεί τον σύλλογο, που συνεχίζει κανονικά την ενίσχυσή του.

Σύμφωνα με την Equipe, ο Πανσερραϊκός θα αποκτήσει τον Γάλλο αμυντικό μέσο, Ζερεμί Ζελέν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αμιάν.

«Στα 27 του, ο Ζερεμί Ζελέν είναι χωρίς συμβόλαιο έπειτα από το τέλος της περιπέτειάς του στην Αμιάν αυτό το καλοκαίρι. Ο νικητής του γαλλικού Κυπέλλου (Coupe de France) το 2019 με τη Ρεν, θα ανακοινωθεί από τον Πανσερραϊκό τις επόμενες ώρες. Στη Γαλλία, το όνομά του είχε συνδεθεί με την Ανζέ»,

Ο 27χρονος χαφ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 32 αγώνες, σημειώνοντας 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ παράλληλα έχει καταγράψει 84 συμμετοχές στη Ligue 1 με τη φανέλα της Ρεν.