Champions League: Το ελληνικό ενδιαφέρον και η ακαδημία του Ολυμπιακού

Τρεις ποδοσφαιριστές γνώριμοι στο ελληνικό κοινό αγωνίστηκαν στην League Phase του Champions League εκ των οποίων οι δύο προέρχονται από την ακαδημία του Ολυμπιακού.

Champions League: Το ελληνικό ενδιαφέρον και η ακαδημία του Ολυμπιακού

Η League Phase έκανε την πρεμιέρα της και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League.

Σε μία ημέρα που όσο περίεργο κι αν φαίνεται υπήρχε ελληνικό ενδιαφέρον. Τρεις γνώριμοι ποδοσφαιριστές στο ελληνικό κοινό αγωνίστηκαν στην πρεμιέρας της νέας μορφής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο λόγος για τον Χρήστο Τζόλη που έπαιξε βασικός στο παιχνίδι της Κλαμπ Μπριζ με την Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός είχε και ευκαιρία μάλιστα να σκοράρει στο 0-0.

Βασικοί αγωνίστηκαν και δύο ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Μπολόνια με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο 30χρονος μπακ αντικαταστάθηκε στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης και μέχρι τότε είχε αρκετά καλή παρουσία.

Βασικός ήταν και ο Καζίμ Λάτσι στο παιχνίδι της Σπάρτα Πράγας με τη Σάλτσμπουργκ. Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και στο παιχνίδι της Σπάρτα Πράγας πέτυχε και γκολ.