Οι 8 πολυαναμενόμενες σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο! (vids)

Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο

Οι 8 πολυαναμενόμενες σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο! (vids)

Φουλ της πρεμιέρας θα είναι οι μέρες μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, με τα ιδιωτικά κανάλια να ρίχνονται κι αυτά σιγά-σιγά στη μάχη της τηλεθέασης στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με ολοκαίνουργιες σειρές και πολυαναμενόμενα σίκουελς.

Αναλυτικά οι πρεμιέρες που θα δούμε τις επόμενες ημέρες:

«Η Γη της ελιάς» | MEGA

Πρεμιέρα: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Καρδιές μοιρασμένες στα δύο. Μοιραία πάθη παίρνουν φωτιά και ανομολόγητοι έρωτες βρίσκουν διέξοδο.

Ένοχα μυστικά βγαίνουν στο φως. Ανοιχτές πληγές από το παρελθόν διαιωνίζουν το μίσος και γεννούν ακατανίκητη δίψα για εκδίκηση.

Η ζωή στη Μάνη δεν σταματά ποτέ να κρύβει εκπλήξεις.

Grand Hotel | ANΤ1

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 και θα μας μεταφέρει στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Ο Τιμωρός | ALPHA

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00, διπλό επεισόδιο.

Ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι' αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν, που κατέστρεψαν τη ζωή του. Μέσα από αυτή τη συνειδητότητα οδηγείται σε σκοτεινές ατραπούς, επιστρέφει στα αρχέγονα ένστικτα, κι έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με το άγριο στοιχείο της προσωπικότητάς του.

Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση!

Ταμπού | MEGA

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 22:50

Στο επίκεντρο της ιστορίας της νέας σειράς του Mega, η οικογένεια Καρτάλη! Τέσσερα αδέρφια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά πολύ αγαπημένα. Μοιράζονται ένα ένοχο μυστικό, ένα ανομολόγητο ταμπού από το παρελθόν που παραμένει ανοιχτή πληγή μέχρι σήμερα. Στο περιβάλλον της οικογένειας, αγαπημένοι φίλοι, ορκισμένοι εχθροί και μια μεγάλη παρέα νέων φοιτητών που εξερευνά τη ζωή και τον έρωτα με την ορμή, αλλά και την άγνοια των νεανικών χρόνων.

H Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα | ALPHA

Πρεμιέρα: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το “Τζέλα Δ” και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Άγιος Έρωτας | ALPHA

Πρεμιέρα: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.

Νέο επεισόδιο την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα.

Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν;

Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Ο Γιατρός | ALPHA

Πρεμιέρα: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο

«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει τη νέα σεζόν ανανεωμένη, με νέα επεισόδια, νέες ιστορίες και all star cast. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, στο ρόλο του Ανδρέα Βρεττού, έδωσε την πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, καινούργια πρόσωπα, σημαντικοί πρωταγωνιστές, έρχονται.

Διάφανη Αγάπη | ALPHA

Πρεμιέρα: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Πώς είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους; Πώς είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις την δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός; Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί… Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη.

Ο πρωταγωνιστής χάνει τη ζωή του ξαφνικά. Όλα αλλάζουν γύρω του. Αντί να περάσει το μονοπάτι για τον άλλον κόσμο, μένει στη γη. Κανείς δε μπορεί να τον δει. Εκτός από ένα κορίτσι!

Μαζί προσπαθούν να σώσουν την οικογένειά του, από τους δολοφόνους που αφαίρεσαν τη ζωή του ίδιου. Άραγε, είναι όλα αληθινά, ή συμβαίνουν στη φαντασία του;

Πηγή: dailymedia.com.gr