Ολυμπιακός: Οι Ρέτσος και Μασούρας πιθανότατα επιστρέφουν με Λιόν και όχι με Άρη

Τόσο ο Παναγιώτης Ρέτσος, όσο και ο Γιώργος Μασούρας εκτός απροόπτου θα επιστρέψουν στη δράση απευθείας στη Γαλλία με τη Λιόν και όχι με τον Άρη το Σάββατο (21/9) * Τίποτα βέβαια δεν είναι οριστικό ακόμη, ειδικά για τον Ρέτσο.  

Ολυμπιακός: Οι Ρέτσος και Μασούρας πιθανότατα επιστρέφουν με Λιόν και όχι με Άρη

Από την Τετάρτη (18/9) θα αρχίσει για τα καλά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου (21/9), με την ελπίδα φυσικά για τους Πειραιώτες να επιστρέψουν στις νίκες.

Το στραβοπάτημα με τον Παναιτωλικό προκάλεσε την έκρηξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν και διάφορες συζητήσεις στον Ρέντη μεταξύ προπονητή και παικτών την επόμενη μέρα της αναμέτρησης, αλλά από την Τετάρτη (18/9) το μυαλό όλων είναι στον Άρη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενδεχομένως να μην έχει τον Παναγιώτη Ρέτσο στη διάθεσή του. Ούτως ή άλλως δεν προοριζόταν να ξεκινήσει με τον Άρη, εφόσον κατάφερνε να μπει στο αεροπλάνο. Από την περασμένη εβδομάδα ο Έλληνας στόπερ έκανε μία μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί έστω στην αποστολή.

Ακόμη δεν είναι οριστικά εκτός Άρη. Θα το παλέψει μέχρι τέλους να μπει στην αποστολή, αλλά τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το πιθανότερο είναι να τον δούμε απευθείας στην πρεμιέρα του Europa League κόντρα στη Λιόν. Ή ακόμη και να μπει στην αποστολή με τον Άρη, πολύ δύσκολα θα παίξει έστω και στο δεύτερο μέρος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιώργο Μασούρα που εμφανιζόταν πριν από μία εβδομάδα πανέτοιμος για να αγωνιστεί με τον Άρη, τα νεότερα από το δικό του... μέτωπο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι και ο διεθνής εξτρέμ ετοιμάζεται ουσιαστικά για τη Λιόν και όχι για τον Άρη.

Βέβαια, όταν μιλάμε για τον Μασούρα δεν πρέπει ποτέ να λέμε «ποτέ», γιατί όλοι ξέρουν τη δίψα που έχει να βοηθάει τον Ολυμπιακό ακόμη και με... ένα πόδι.

Ωστόσο, με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες από το ρεπορτάζ, ο Μασούρας θα προφυλαχθεί με τον Άρη και θα είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Λιόν.