Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέταξαν στον τέταρτο γύρο οι «γλάροι» - Στο φινάλε το γύρισε η Τότεναμ

Η Μπράιτον επιβλήθηκε της Γουλβς με 3-2 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Τότεναμ με δύο γκολ στο φινάλε ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ στο Κόβεντρι (1-2)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Πέταξαν στον τέταρτο γύρο οι «γλάροι» - Στο φινάλε το γύρισε η Τότεναμ

Η Μπράιτον επιβεβαίωσε την ποιοτική ανωτερότητά της έναντι της Γουλβς, επικράτησε με 3-2 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι «γλάροι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφθασαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ στη νίκη.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν στο 14’ ο Μπαλεμπά, στο 31’ ο Αντίνγκρα και στο 85’ ο Καντίογλου. Η Γουλβς μείωσε με σκόρερ τους Γκεδές (45’) και Ντόιλ (90’), αλλά δεν μπόρεσε την υπέρβαση κόντρα στην ανώτερη Μπράιτον.

Στο Κόβεντρι πήγε να γίνει η μεγάλη έκπληξη, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν της Τότεναμ με γκολ του Ασάντε στο 63’. Οι λονδρέζοι όμως που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, είχαν την ψυχραιμία και την εμπειρία αν πάρουν την νίκη-πρόκριση με 2-1 κόντρα σε αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας, χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Σπενς στο 88’ και ο Τζόνσον στο 92’.