Ολυμπιακός: Ο Βέλντε και το κάτι παραπάνω

Ο Κρίστοφερ Βέλντε ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματα του στον Ολυμπιακό, η έλλειψη διάρκειας και ο εγκλωβισμός στις κλειστές άμυνες.

Ολυμπιακός: Ο Βέλντε και το κάτι παραπάνω

Λίγο η φήμη που τον συνόδευε από την περσινή του πορεία με τη Λεχ Πόζναν λίγο η εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια και οι προσδοκίες ήταν μεγάλες από τον Κρίστοφερ Βέλντε. Ακόμα και η μεταγραφή του Νορβηγού στον Ολυμπιακό δεν ήταν τόσο απλή, ως δείγμα ότι οι μετοχές του είχαν ανέβει αρκετά.

Ο 25χρονος εξτρέμ ωστόσο σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Έχει τις στιγμές του που μέσα από αυτές έδειξε ότι είναι ένας παίκτης με μεγάλες ικανότητες, αλλά έχει και ματς που είναι άφαντος.

Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα με τον Βόλο ο Βέλντε δεν έχει κάνει κάτι για να τον θυμάται κανείς. Εγκλωβίστηκε στην άμυνα της ομάδας της Μαγνησίας και δεν φάνηκε καθόλου.

Με την Athens Kallithea έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα κατά τη διάρκεια του οποίου σκόραρε κιόλας. Στη Λαμία επίσης είχε ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο που θα μπορούσε να έχει πετύχει γκολ, αλλά εκεί δεν τα είχε καταφέρει. Με τον Παναιτωλικό ο Βέλντε δεν κατάφερε να δώσει την παραμικρή βοήθεια στην ομάδα του. Ο Βέλντε δεν φάνηκε στο γήπεδο και επίσης χάθηκε στην καλή άμυνα του Παναιτωλικού.

Ο Νορβηγός έχει ποιότητα, έχει δείξει ότι μπορεί να εκτελέσει και να δώσει γκολ στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή ακόμα ψάχνει τη σταθερότητα του. Δεν έχει διάρκεια στην απόδοση του και δεν έχει βρει αντίδοτο στις κλειστές άμυνες.