ΑΠΟΕΛ: Αυτά είναι τα μεγάλα όπλα του πρωταθλητή Κύπρου για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού

Για το ΑΠΟΕΛ ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς από το αποτέλεσμα αυτό θα κερδίσει και χρόνο τόσο για ολόκληρη την ομάδα αλλά και για τον ίδιο τον προπονητή.

ΑΠΟΕΛ: Αυτά είναι τα μεγάλα όπλα του πρωταθλητή Κύπρου για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού

Την Τρίτη το βράδι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μια αποστολή να καταφέρουν να κερδίσουν αλλά και να καθορίσουν την ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο. Οι πρωταθλητές Κύπρου είναι το μεγάλο φαβορί αλλά και παραλληλα αυτοί θα καθορίσουν με την απόδοση τους την ομάδα που θα βρεθεί στον επόμενο γύρο του Tσάμπιονς Λιγ.

Τα προβλήματα ασφαλώς δεν λείπουν από τους πρωταθλητές αλλά ο Γκαγιέγο έχει αρκετούς παίκτες στην διάθεση του και τους Μάγιερ και Ελ Αραμπί σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, τόσο ο Γερμανός αλλά και ο Μαροκινός μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα της πρόκρισης υπερ των πρωταθλητών Κύπρου με την αποδοση τους.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να λάβει κάνεις υπόψιν για τον αγώνα της Τρίτης είναι και η παρουσία του κόσμου. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και με το ΑΠΟΕΛ να έχει κάνει ήδη κοντά στα 8.500 διαρκείας αυτό δείχνει πως στο πλευρό του Γκαγιέγο αλλά και των παικτών του θα βρεθούν τουλάχιστον 12 χιλιάδες πορτοκαλί που θα αποτελέσουν ένα δυνατό όπλο

Πηγή: shootandgoal.com