Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα δεν ήταν έτσι όπως έπρεπε και πως έχει πολλά να διορθώσει.

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελλάδας πανηγύρισε τη νίκη επί της Φινλανδίας με σκορ 3-0. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός προπονητής παραδέχτηκε ότι η ομάδα του για μεγάλο διάστημα δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Αναλυτικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε:

Για το παιχνίδι: Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για το ξεκίνημα της διοργάνωσης. ήταν ένα παιχνίδι που στην αρχή δεν ήμασταν στο γήπεδο έτσι όπως θέλαμε είτε αυτό αφορά χωρίς τη μπάλα, είτε με τη μπάλα. Δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι όσο θέλαμε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό γιατί είχαμε λίγες ημέρες. Ρισκάρουμε λίγο και τα παιδιά προσπαθούν να ανταποκριθούν σε αυτό. Βασίζομαι στο πλάνο που μπορεί να αναδείξει τις αρετές που έχουμε ως ομάδα. Το δεύτερο ημίχρονο το διαχειρίστηκαν καλύτερα από το πρώτο. Βασικός στόχος ήταν η νίκη. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Δεν έχουμε χρόνο για προπόνηση, αλλά έχουμε χρόνο για συζήτηση.

Για την Ιρλανδία: Είναι σημαντικό παιχνίδι σίγουρα. Είναι τρεις ομάδες σε πολύ καλό επίπεδο. Και η Φινλανδία είναι σε καλό επίπεδο με προπονητή που είναι πολλά χρόνια. Και η Ιρλανδία είναι καλή ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και στόχος μας είναι να νικήσουμε