Wicked: Η Ariana Grande πρωταγωνιστεί στο νέο trailer της ταινίας

Το οποίο αποκαλύπτει ένα all-star lineup και μυστικά 

Wicked: Η Ariana Grande πρωταγωνιστεί στο νέο trailer της ταινίας

Το τελευταίο trailer της ταινίας Wicked μόλις κυκλοφόρησε και δίνει ήδη στο κοινό που το περιμένει λόγους για να ενθουσιαστούν! Στο Wicked, στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική εκδοχή του διάσημου μιούζικαλ, η Ariana Grande θα αναλάβει τον ρόλο της Glinda, ενώ η Cynthia Erivo θα υποδυθεί την Elphaba.

Το Wicked, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας για πάνω από δέκα χρόνια, διαθέτει ένα πραγματικά all-star cast. Μαζί με την Ariana και την Cynthia Erivo, θα δούμε την Michelle Yeoh ως Madame Morrible, τον Jeff Goldblum ως The Wizard και τον Jonathan Bailey ως Fiyero. Ακόμη και ο Peter Dinklage δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα του Doctor Dillamond.

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια twist είναι το εξής: Η ταινία θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη, με το πρώτο να βγαίνει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου. Γιατί όμως σε δύο μέρη; Η ομάδα πίσω από το Wicked, θεώρησε ότι η ιστορία ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει σε μια μόνο ταινία. Έτσι, θα έχουμε διπλή δόση μαγείας Wicked!

Οι fans, όπως πάντα, έχουν ξεκινήσει να συζητούν για την πιθανότητα να εμφανιστεί ένα από τα αρχικά μέλη του καστ του Broadway σε κάποιο cameo ρόλο. Οι δε, πιο προσεκτικοί θεατές πιστεύουν ότι ήδη εντόπισαν ένα γνώριμο πρόσωπο σε μια πρόσφατη διαφήμιση στην τηλεόραση. Θα το δούμε σύντομα!