Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Με ποια ηθοποιό ΔΕΝ πήγα ποτέ στη ζωή μου!»

Οι φήμες τους ήθελαν μαζί αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Με ποια ηθοποιό ΔΕΝ πήγα ποτέ στη ζωή μου!»

Τα καλλιτεχνικά ζευγάρια στο σινεμά ή στο τραγούδι δημιουργούσαν πάντοτε την αίσθηση πως υπήρχε κάτι ιδιαίτερο και στην καθημερινότητα των δύο ανθρώπων. Ωστόσο δεν ήταν όλοι Παπαμιχαήλ-Βουγιουκλάκη ή Λίντα-Χιώτης. Πολλά καλλιτεχνικά ζευγάρια είχαν μια «αθώα» σχέση μέσα στα χρόνια που περιοριζόταν στη δουλειά και στις κοινές τους εμφανίσεις. Στο υπόβαθρο αυτών των σχέσεων υπήρχε απλά μια γερά θεμελιωμένη φιλία.

Οι φήμες θα έφταναν αργά ή γρήγορα να αγγίξουν και το ντουέτο Λάμπρος Κωνσταντάρας-Μάρω Κοντού. Ήταν τόσες οι συνεργασίες αλλά και οι τρυφεροί ρόλοι που μοιράζονταν ώστε θα ήταν αδύνατο να μην πάει το μ την υαλό κάποιου στο... πονηρό.

Ο ίδιος ο Λάμπρος όμως αλλά και η Μάρω Κοντού έσπευδαν πάντοτε να ξεκαθαρίσουν ότι ποτέ δεν είχαν ερωτική σχέση ούτε ήταν παντρεμένοι. Ο καθένας από τους δύο εκτιμούσε και αγαπούσε τον άλλο αλλά προτίμησαν, καθώς φαίνεται, να διατηρήσουν τη σχέση τους αμόλυντη. Ο Λάμπρος μάλιστα είχε πει κάποτε την περίφημη ατάκα: «Με αυτή την ηιθοποιό πάντως δεν πήγα. Για τις υπόλοιπες μη με ρωτήσετε!»