Μπουχαλάκης: Οι νίκες θα μας δώσουν ψυχολογία…

Ο μέσος της Εθνικής, Ανδρέας Μπουχαλάκης, επεσήμανε ότι η νίκη επί της Φινλανδίας ήταν σημαντική και θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα

Μπουχαλάκης: Οι νίκες θα μας δώσουν ψυχολογία…

Ο μέσος Ανδρέας Μπουχαλάκης για τη νίκης της Εθνικής κόντρα στη Φινλανδία τόνισε τα εξής: «Είναι μία νέα διοργάνωση και θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και στη συνέχεια παίξαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Κάναμε μία καλή αρχή. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγο και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς με την Ιρλανδία, εκτός έδρας.

Θέλει το χρόνο του ο νέος μας προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Είμαστε ένα γκρουπ που είμαστε χρόνια μαζί και προσπαθεί να μας περάσει τις ιδέες του και το στιλ του παιχνιδιού που θέλει να παίζουμε. Θέλει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούμε φάσεις ανά πάσα στιγμή. Θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε. Είναι μία σημαντική νίκη. Οι νίκες θα μας δώσουν ψυχολογία και αβαντάζ. Στην αρχή μας μπέρδεψε λίγο ο σχηματισμός του αντιπάλου, αλλά μετά το γκολ ελευθερωθήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας».