Δέδας: «Θα είμαστε στο Final Four όλων των διοργανώσεων και θα απέχουμε ένα βήμα από τους τίτλους»

Αισιόδοξος ενόψει της επερχόμενης σεζόν, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο One.co.il ο Στέφανος Δέδας, με τον προπονητή της Χάποελ Τελ Αβίβ να στοχεύει στην κορυφή του πρωταθλήματος, του κυπέλλου, αλλά και του Eurocup.

Δέδας: «Θα είμαστε στο Final Four όλων των διοργανώσεων και θα απέχουμε ένα βήμα από τους τίτλους»

Αναλυτικά:

"Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, έχουμε πολλούς haters, πολύ κόσμο που μας ζηλεύει, πολλούς προπονητές και μάνατζερς που μας ζηλεύουν. Θα προσπαθήσουν να πουν με την πρώτη ευκαιρία ότι 'δεν παίζουν μπάσκετ τα λεφτά'. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά εμείς θα τους νικήσουμε.

Ακόμα και αν κερδίζουμε μικρότερες ομάδες με 5 πόντους, θα μας πουν 'γιατί κερδίσατε μόνο με 5'. Δεν θα απολαύσουμε πολλές στιγμές αλλά στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι. Η Ρεάλ ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και έχασε 15 ματς πέρυσι. Ξέρετε τι θα γίνει αν εγώ χάσω 15 ματς; Πρέπει να είμαστε μαζί στις δύσκολες στιγμές.

Δεν είμαστε μάγοι και δεν έχει σημασία πόσα λεφτά εισπράττουν οι παίκτες. Θα υπάρχουν αυτές οι δύσκολες στιγμές γιατί οι προσδοκίες είναι υψηλές. Αλλά εμείς θα δείξουμε την ποιότητά μας.

Αν πω ότι πρέπει να κερδίσουμε και τους τρεις τίτλους, θα πουν ότι είμαι εγωιστής. Αν πω 'ας είμαστε ανταγωνιστικοί, ας παλέψουμε και θα δούμε', θα πουν ότι είμαι δειλός. Δεν φοβάμαι και δεν είμαι εγωιστής. Θα είμαστε στο Final Four όλων των διοργανώσεων και θα απέχουμε ένα βήμα από τους τίτλους. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πώς θα πάμε. Ο στόχος είναι να βρεθούμε σε απόσταση αναπνοής από τους τίτλους. Θα υπάρξουν πολλά πάνω - κάτω μέσα στη σεζόν, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είμαστε εκεί τον Μάρτιο. Οι τίτλοι κρίνονται την άνοιξη, όχι τον Δεκέμβριο".