Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν έχει βάλει στο… σημάδι τον Παναιτωλικό

Ο Γουίλιαν κάνει τεράστια προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό. Ποιες οι πιθανότητες.

Ολυμπιακός: Ο Γουίλιαν έχει βάλει στο… σημάδι τον Παναιτωλικό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για το σαββατοκύριακο και αναμένεται να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση της Δευτέρα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Γουίλιαν πήγε στον Ρέντη το Σάββατο (7/9) το πρωί και από την πρώτη στιγμή είναι πεισμωμένος προκειμένου να καλύψει όσο πιο γρήγορα γίνεται το χαμένο έδαφος.

Ο Βραζιλιάνος ήταν χωρίς ομάδα όλο το καλοκαίρι και τώρα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του. Στόχος του είναι να παίξει έστω και λίγο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για τον Γουίλιαν, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός πως δεν είχε ομάδα όλο το καλοκαίρι είχε δουλέψει αρκετά και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Ο ίδιος τα δίνει όλα για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του στο ματς με τους Αγρινιώτες και τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Το πιο πιθανό είναι να τον δούμε να παίζει για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Ακόμα και αυτό, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί.