Το Netflix εξηγεί γιατί δεν συνεργάζεται με άλλες πλατφόρμες streaming

"Αυτό μας έχει οδηγήσει σε κορυφαία διείσδυση, αφοσίωση και διατήρηση στον κλάδο". 

Το Netflix εξηγεί γιατί δεν συνεργάζεται με άλλες πλατφόρμες streaming

Σε μια εποχή streaming όπου όλο και περισσότερες πλατφόρμες συνεργάζονται, το Netflix δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει αυτή την τάση - τουλάχιστον, όχι άμεσα.

Σε μήνυμα προς τους μετόχους ως μέρος της έκθεσης κερδών του δεύτερου τριμήνου την Πέμπτη, η πλατφόρμα streaming αναφέρθηκε στην προσέγγισή της στις συνεργασίες, εξηγώντας ότι, από τις πρώτες της ημέρες, είδε σαφή οφέλη από τη συνεργασία με κατασκευαστές συσκευών, καθώς και με πάροχους συνδρομητικής τηλεόρασης και κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, το Netflix δεν βλέπει τα άμεσα πακέτα με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες streaming ως μια τόσο απλή "win-win" κατάσταση.

"Δεν έχουμε συμπεριλάβει το Netflix σε πακέτα μόνο με άλλες υπηρεσίες streaming, όπως το Disney+ ή το Max, επειδή το Netflix λειτουργεί ήδη ως προορισμός για ψυχαγωγία χάρη στο εύρος και την ποικιλία του περιεχομένου μας και την κορυφαία εμπειρία χρήσης", αναφέρει το μήνυμα. "Αυτό μας έχει οδηγήσει σε κορυφαία διείσδυση, αφοσίωση και διατήρηση στον κλάδο, γεγονός που περιορίζει το όφελος για το Netflix από την άμεση πακετοποίηση με άλλες υπηρεσίες streaming".