Καστρίτης: «Ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε στηρίζεται στην καλή χημεία και ατμόσφαιρα»

Στην σημασία της καλής χημείας και ατμόσφαιρας, στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενόψει της σεζόν 2024/25.

Καστρίτης: «Ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε στηρίζεται στην καλή χημεία και ατμόσφαιρα»

Αναλυτικά:

"Η φετινή χρονιά θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, καθώς όλες οι ομάδες έχουν αυξήσει τους προϋπολογισμούς τους και φαίνεται από τα πρώτα δείγματα ότι έχουν δημιουργηθεί πολύ δυνατά σύνολα, κάτι το οποίο εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε όλες τις βαθμίδες του.

Εμείς ξεκινάμε τις εγχώριες υποχρεώσεις μας από το Stoiximan Super Cup και μία εβδομάδα αργότερα στη Stoiximan GBL κόντρα στην ΑΕΚ Betsson. Με εξαίρεση την παραμονή των Τολιόπουλου, Μποχωρίδη, αλλάξαμε για ακόμα μία χρονιά το ρόστερ μας. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, οπότε το πρώτο ζητούμενο είναι να βρεθούμε όλοι μαζί, να δεθούμε και να αποκτήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα τον βαθμό ομοιογένειας που απαιτείται.

Θα είναι μία δύσκολη και πολύ απαιτητική χρονιά, παρόμοια με την περσινή αναφορικά με τις υποχρεώσεις μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό από μόνο του, μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε. Αυτός ο δρόμος στηρίζεται στην καλή χημεία, την καλή ατμόσφαιρα.

Είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε και με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε κάθε φορά το 100% του εαυτού μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που σε κάθε αγωνιστική θα κάνει τον κόσμο μας υπερήφανο και να φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο".