Ρέτσος: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πρώτοι, τώρα ξεκίνησαν όλα»

Ο Παναγιώτης  Ρέτσος σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λιόν στο πλαίσιο της League Phase του Europa League.

Ρέτσος: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πρώτοι, τώρα ξεκίνησαν όλα»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην έδρα της Λιόν με 2-0 στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Ο Παναγιώτης Ρέτσος αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας, αλλά και στο σύστημα με τους τρεις αμυντικούς που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Για την πρεμιέρα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι εναντίον μίας καλής ομάδας. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και πρώτοι, δεν έγινε δυστυχώς. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το παλέψαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Τώρα ξεκίνησαν όλα. Κρατάμε κάποια θετικά και πρέπει να δουλέψουμε άλλα».

Για την περσινή επιτυχία σχολίασε: «Πρέπει να ξεχαστεί το περσινό και να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον. Η ομάδα έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία και δεν αξίζει αυτό στον Ολυμπιακό. σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τις άλλες φορές. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη με τον Ατρόμητο για να πάμε με καλύτερη ψυχολογία με τη Μπράγκα».

Για το σύστημα με τους τρεις αμυντικούς τόνισε: «Μας βγήκε αρκετά καλά το σύστημα. Θέλει χρόνο αυτό το σύστημα. Έχουμε τους παίκτες για να το υποστηρίξουμε. Ένιωσα πολύ καλά και όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκω τα πατήματα μου».