Ο Κωνσταντέλιας και όταν η Γαλατά φέρνει τον Ικάρντι από τον πάγκο

Αν και πάλεψε ο ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό. Τι του έλειψε από αυτό το παιχνίδι και η εμφάνιση του Κωνσταντέλια.

Ο Κωνσταντέλιας και όταν η Γαλατά φέρνει τον Ικάρντι από τον πάγκο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με την Γαλατασαράι δήλωσε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Η εξέλιξη του αγώνα και ο τρόπος που αντιμετώπισαν το ματς οι ποδοσφαιριστές του, του έδωσαν το δικαίωμα να έχει αυτό το συναίσθημα.

Ο ΠΑΟΚ πράγματι έπαιξε στα ίσια τη Γαλατασαράι, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Η τουρκική ομάδα που έχει ξοδέψει ένα… σκασμό λεφτά για να φτιάξει ένα ρόστερ με τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και πάρα πολλές λύσεις. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όντως ανταποκρίθηκε σε ένα ματς με τρομερό ρυθμό και ένταση.

Όταν οι αλλαγές που κάνει η Γαλατά είναι ο Ικάρντι και ο Μπατσουαγί τι περισσότερο μπορείς να πεις; Αυτό και μόνο δείχνει το βάθος και την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα. Ακόμα μπορεί να μην είναι ένα δεμένο σύνολο, αλλά έχει μονάδες που μπορούν να πάρουν ένα ματς και αυτό αποδείχτηκε και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ένας άλλος παράγοντας που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης είναι η αποτελεσματικότητα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Έκανε ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ με αποκορύφωμα αυτή με τον Κωνσταντέλια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Και πέρα από αυτή την ευκαιρία από τον ΠΑΟΚ έλειψαν οι σωστές επιλογές σε κάποιες στιγμές για να δημιουργήσει κι άλλες καταστάσεις. Αυτή είναι μία λεπτομέρεια που έπαιξε τον ρόλο της, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να έχει γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη, αλλά της έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Όσον αφορά στον Κωνσταντέλια έχει κάνει τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι. Έχει χάσει τη μεγάλη ευκαιρία, έχει σκοράρει και ήταν μέσα και σε άλλες φάσεις. Σε κάτι που θα πρέπει να σταθεί είναι να μπορέσει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε προϋποθέσεις για τον εαυτό του, αλλά επέλεξε να πασάρει και όχι να τελειώσει τη φάση.