Λιόν -Ολυμπιακός 2-0: Η κριτική των παικτών

Ο Ροντινέι ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην ήττα από τη Λιόν

Λιόν -Ολυμπιακός 2-0: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός έχασε 2-0 στη Γαλλία από τη Λιόν έχοντας κάποιους παίκτες με καλύτερη εικόνα, αλλά όχι όσο έπρεπε για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού στη Γαλλία με τη Λιόν:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Έκανε πολύ καλές επεμβάσεις τόσο στο πρώτο μέρος όσο πριν από το πρώτο γκολ, αλλά σε αυτές τις φάσεις των δύο τερμάτων δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού σε ένα ρόλο φουλ μπακ και με επιθετικές αρμοδιότητες που έκαναν τη διαφορά κυρίως στο πρώτο μέρος. Ενώ και στο δεύτερο πάλι είχε μεγάλη προσφορά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Πολύ καλό ματς στην πρώτη του φετινή εμφάνιση μέχρι να κουραστεί κάποια στιγμή και να κάνει και λάθη.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Άλλη μία καλή εμφάνιση, σε ένα διαφορετικό ρόλο ανάμεσα στους άλλους δύο στόπερ. Υπάρχει ευθύνη του στο δεύτερο γκολ.

ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΠΙΡΟΛΑ: Είχε μαχητικότητα και κάποιες καλές επεμβάσεις, αλλά και κάποια προβλήματα σε αντιδράσεις που κόστισαν.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Είχε πολλά προβλήματα αμυντικά σε όλο το ματς με τον αντίπαλό του. Και κακή τοποθέτηση στη φάση του πρώτου γκολ. Πήγε να ανέβει στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχε διάρκεια. Καλή η σέντρα του στην ευκαιρία του Γιάρεμτσουκ.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Πάλι δεν ήταν ο περσινός, είχε ορισμένα καλά διαστήματα και τακτική συμπεριφορά, αλλά μέχρι εκεί. Έχει ευθύνη στο δεύτερο γκολ.

ΝΤΑΝΙ ΓΚΑΡΘΙΑ: Κακό ξεκίνημα, βελτίωση στη συνέχεια, έχει σίγουρα πολύ περιθώριο για καλύτερη απόδοση και προσφορά.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Είχε ένταση σε ένα ρόλο πιο κοντά στους χαφ παρά την επίθεση αυτή τη φορά. Έκανε κάποια πράγματα δημιουργικά, όχι αρκετά.

ΡΟΜΑΝ ΓΙΑΡΕΜΤΣΟΥΚ: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα έπρεπε παρότι είχε διάθεση. Ήταν άτυχος στο πλασέ με την παρέμβαση του Ελ Κααμπί, θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Βρέθηκε σε φάσεις, δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει, είχε συμμετοχή στην ευκαιρία του Ροντινέι αλλά και…απόκρουση στο πλασέ του Γιάρεμτσουκ.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Πολύ καλή παρουσία όσο έπαιξε, παραλίγο να βάλει ένα έξοχο γκολ.

ΜΑΡΚΟ ΣΤΑΜΕΝΙΤΣ: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός δέχτηκε το δεύτερο γκολ μετά την είσοδό του.

ΓΟΥΙΛΙΑΝ: Ο Βραζιλιάνος ήταν και πάλι ανέτοιμος και φάνηκε όσο έπαιξε παρόλο που είχε τη σέντρα στο γκολ που ακυρώθηκε γιατί ήταν ο ίδιος οφσάιντ.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΒΕΛΝΤΕ: Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός στο τέταρτο της συμμετοχής του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Έπαιξε για λίγο είχε μία σωτήρια επέμβαση.