ΑΕΚ: Έρευνα Ηλιόπουλου για τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς

Ο Μάριος Ηλιόπουλος ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, με σκοπό να μάθει πώς προέρχονται όλοι αυτοί οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Έρευνα Ηλιόπουλου για τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς

Η ΑΕΚ ταλαιπωρείται συνεχώς από τα ίδια προβλήματα. Οι διαδοχικοί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών της ομάδας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, εξαιτίας των οποίων η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αποδεκατισμένη στο παιχνίδι με την Athens Kallithea, θορύβησαν τον Μάριο Ηλιόπουλο. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να δει τι συμβαίνει και να διορθωθεί άμεσα με δεδομένο ότι ξοδεύει χρήματα και δεν θέλει αυτά να ρίχνονται σε ένα βαρέλι χωρίς... πάτο.

Άλλωστε, είναι ενημερωμένος και για τα περυσινά γεγονότα που στέρησαν από την Ένωση βασικούς ποδοσφαιριστές της σε πολύ κομβικά παιχνίδια των τριών διοργανώσεων στις οποίες συμμετείχε.

Με σκοπό να οδηγηθεί στην άκρη του τούνελ, ξεκίνησε ήδη επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους στο θέμα της ιατρικής και φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Μια έρευνα, κατά κάποιον τρόπο, ώστε να πάρει τις απαντήσεις που ψάχνει και θα ανοίξουν το δρόμο για να διορθωθεί αυτή η πολύ επίπονη για την ΑΕΚ κατάσταση.

Θα πάρει τη γνώμη όλων, του Αλμέιδα, των γυμναστών, του εργοφυσιολόγου, των γιατρών και των φυσικοθεραπευτών προκειμένου να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα.