Ολυμπιακός: Επιστροφή Ρέτσου μετά από σχεδόν 40 μέρες!

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λιόν στη Γαλλία για την πρεμιέρα του Europa League (26/9).

Ολυμπιακός: Επιστροφή Ρέτσου μετά από σχεδόν 40 μέρες!

Επιστροφή στη δράση για τον Παναγιώτη Ρέτσο μετά από σχεδόν 40 μέρες. Στις 14 Αυγούστου είχε τραυματιστεί σε μία ανύποπτη φάση στην προπόνηση στον Ρέντη, τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα με τον Βόλο για το πρωτάθλημα.

Πλέον, έχει μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή του στη δράση, καθώς αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λιόν στη Γαλλία που θα γίνει την Πέμπτη (26/9, 22.00).

Εννοείται ότι δεν προορίζεται για την ενδεκάδα. Δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, όταν η τελευταία του συμμετοχή ήταν στα φιλικά προετοιμασίας.

Δεν έχει τον απαιτούμενο ρυθμό για να παρουσιαστεί ξαφνικά σε ένα τόσο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι όπως είναι με τη Λιόν.

Το σημαντικό όμως είναι ότι έχει καταφέρει να προπονηθεί τις τελευταίες μέρες, να ανεβάσει για τα καλά την ένταση της προπόνησης και να στείλει μήνυμα στον Μεντιλίμπαρ ότι είναι πλέον παρών για τις πολύ δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Μην ξεχνάμε ότι πέρσι είχε συνθέσει ένα πολύ αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Νταβίντ Κάρμο. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η παρουσία του Κάρμο είχε ως αποτέλεσμα να βοηθήσει τον Ρέτσο για να ανεβάσει την απόδοσή του και να είναι πολύ πιο σταθερός.

Η ουσία πάντως είναι ότι ο Έλληνας στόπερ επιστρέφει στη δράση και ο Μεντιλίμπαρ βάζει άλλο ένα «όπλο» στην... φαρέτρα του ενόψει της πολύ δύσκλης συνέχειας και κυρίως ενόψει της αντεπίθεσης που ευελπιστεί να κάνει ο Ολυμπιακός.