Βούλγαρης: «Προπαγάνδα για το χέρι του Μουκουντί - Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε»

Για τα δημοσιεύματα περί αλλαγής των κριτηρίων όσον αφορά στο χέρι εντός περιοχής και τη σύνδεσή τους με την περιβόητη φάση του Μουκουντί τοποθετήθηκε ο Σταμάτης Βούλγαρης.

Βούλγαρης: «Προπαγάνδα για το χέρι του Μουκουντί - Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε»

Με αιχμηρή ανάρτησή του ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση από την UEFA επί του θέματος.

Κάνει λόγο λοιπόν για προπαγάνδα, αφού ο παίκτης της «Ένωσης» δεν είχε μεγαλώσει το σώμα του με το χέρι, αλλά και αυτό να είχε συμβεί, η φάση ήταν προγενέστερη από την φερόμενη αλλαγή των κριτηρίων.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Προπαγάνδα είναι η άμεση παρουσίαση ενός μηνύματος με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς. Και όπως έλεγε ο Γιόζεφ Γκέμπελς: «Πες, πες, πες ένα ψέμα, στο τέλος κάτι θα μείνει».

Ψάχνω λοιπόν να βρω αυτή τη ΝΕΑ ΟΔΗΓΙΑ της UEFA, ψάχνω την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ψάχνω στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ της σεζόν 2024-2025 της IFAB και δεν βρίσκω ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ από αυτές που επικαλούνται οι γνωστοί σύμμαχοι! ΚΑΜΙΑ! Μόνο ένα δημοσίευμα, το οποίο όλοι το αναδημοσιεύουν according to «Relevo».

Πάμε τώρα στα ουσιαστικά:

Το χέρι του Μουκουντί ΔΕΝ είναι σε αφύσικη θέση και ΔΕΝ μεγαλώνει το σώμα του. Αυτό ακόμα και στο δημοσίευμα της «Relevo», τονίζεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ! Δεν βάζω καν στη διαδικασία της κουβέντας, ότι ο αρχιδιαιτητής της νέας ΚΕΔ, υποστήριξε ότι η μπάλα έχει βρει και στο πόδι του Καμερουνέζου, οπότε ακυρώνεται οποιαδήποτε κουβέντα!
Πάμε και στα πρακτικά:

Ακόμα και αν ίσχυε αυτή η γελοιότητα της δήθεν επικαιροποίησης και της δήθεν οδηγίας, αυτές ήταν μεταγενέστερες των φάσεων στο Euro και στη Λιβαδειά. ΑΝ λοιπόν αλλάξει η οδηγία ή ο κανονισμός, θα μπορούμε να συζητάμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ΑΛΛΑΓΗ! Ετεροχρονισμένα λοιπόν αυτό δεν μπορεί να έχει αναδρομική ισχύ. Είναι σα να λέμε ότι επειδή το γκολ του Βαρέλα ήταν οφσάιντ, αν στο μέλλον η UEFA καταργήσει το offside, το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει!

Και για το τέλος:

Αν η… οδηγία άλλαξε (όπως επικαλούνται), ο Λανουά ως μέλος της ΚΕΔ, δε θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί; Ο Γάλλος δεν είναι πολύ κοντά στον Ροσέτι; Αυτός δεν τον έστειλε στην Ελλάδα; Δε θα έπρεπε να το γνωρίζει; Δε θα έπρεπε να ενημερώσει και τους Έλληνες διαιτητές;

Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε… To papillon μην ξεχάσετε!