Ολυμπιακός: Οι επισημάνσεις του Μεντιλίμπαρ και η αυτοκριτική

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επεσήμανε τα σφάλματα που έγιναν στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, αλλά έκανε και την αυτοκριτική του. 

Ολυμπιακός: Οι επισημάνσεις του Μεντιλίμπαρ και η αυτοκριτική

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την απόδοσή του. Η ομάδα του Πειραιά ήταν ακίνδυνη στην έδρα του Άρη με αποτέλεσμα να υποστεί την πρώτη της φετινή ήττα.

Φυσικά η εικόνα δεν άρεσε στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μίλησε στους «ερυθρόλευκους» με σκοπό να τους αφυπνίσει, ενόψει και του εκτός έδρας αγώνα με τη Λιόν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επεσήμανε τα λάθη που έγιναν και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βάσκος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων: «Είναι και δικό μου το λάθος. Είναι και δική μου ευθύνη αυτή η ήττα με την 11άδα που επιλέξαμε, Εξακολουθούμε και δεν κάνουμε όσα δουλεύουμε και όσα πρέπει.

Να αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες μας, να βγάλουμε αντίδραση και να αλλάξουμε δραστικά εικόνα. Να το κάνουμε αυτό αλλάζοντας για τα καλά εικόνα. Από την πλευρά μου θα σας βοηθήσω να αλλάξουμε κάποια πράγματα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου όμως και εσείς πρέπει να κάνετε πολλά περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο».