Σφαιρόπουλος: «Όταν παίξουμε καλύτερη άμυνα θα μπορούμε να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την ήττα από την Dubai BC στη πρεμιέρα της Αδριατικής Λίγκας.

Σφαιρόπουλος: «Όταν παίξουμε καλύτερη άμυνα θα μπορούμε να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Dubai BC στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, επιτρέψαμε πάρα πολλούς εύκολους πόντους, έφτασαν σε διψήφιο προβάδισμα ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου πήραν ένα πειστικό προβάδισμα, μετά όμως βελτιωθήκαμε στην άμυνα.

Επιστρέψαμε, προηγηθήκαμε μάλιστα με 34-33, αλλά στη συνέχεια στο τελευταίο πεντάλεπτο επιτρέψαμε πάρα πολλούς πόντους.

Γενικότερα, μας έβαλαν 50 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 86 συνολικά. Είναι δύσκολο να νικήσεις υπό αυτές τις συνθήκες ως φιλοξενούμενος. Είχαμε βέβαια το τελευταίο σουτ του παιχνιδιού, δεν ευστοχήσαμε.

Ανεξάρτητα από το εάν θα πετυχαίναμε αυτό το καλάθι ή όχι όμως, το γεγονός παραμένει ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, ειδικά όταν παίζουμε με ομάδες όπως η Dubai BC.

Όταν παίξουμε καλύτερη άμυνα, θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια.

Είναι καλό που η Dubai BC παίζει στην Aδριατική Λίγκα. Εύχομαι στον σύλλογο πολλή τύχη και επιτυχίες την προσεχή περίοδο».