Ολυμπιακός: Kαι τώρα το Super Cup

Ο Ολυμπιακός τέλειωσε αήττητος τις φιλικές του αναμετρήσεις και πλέον στρέφει την προσοχή του στην κατάκτηση του Super Cup. 

Ολυμπιακός: Kαι τώρα το Super Cup

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε ορισμένα θετικά δείγματα σε όλες αυτές τις φιλικές του αναμετρήσεις, αλλά παρουσίασε και αδυναμίες. Αν υπάρχει πάντως ένα καλό στοιχείο από όλα αυτά τα παιχνίδια, είναι το γεγονός πως βγήκε νικητής σε όλα. Και κυρίως δείχνοντας χαρακτήρα στο τέλος. Τα περισσότερα παιχνίδια του κρίθηκαν στο τέλος, αλλά είχε πάντα τις σωστές αποφάσεις, τους κατάλληλους παίκτες και τα μεγάλα σουτ για να πάρει τα θετικά αποτελέσματα.

Απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, για παράδειγμα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έβαλε το νικητήριο τρίποντο. Αυτή τη φορά βρήκε πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Άλεκ Πίτερς, ο οποίος με ένα «καυτό» σουτ πίσω από τα 6,75 μέτρα, έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό για την ομάδα να παρουσιάσει νοοτροπία νικητή, αλλά και να έχει την αυτοπεποίθηση πως ξέρει να κερδίζει τα ματς στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός δείχνει σε όλα τα φιλικά πως έχει ταλέντο στην επίθεση, αλλά χρειάζεται δουλειά στην άμυνα. Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, ο Λούκα Βιλντόζα δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, αλλά χρειάζεται να βρει τα πατήματά του ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος μέχρι στιγμής δείχνει εκτός κλίματος. Προσπαθεί να βρει τον ρόλο του και ο Εβάν Φουρνιέ, ο οποίος ακόμη δεν έχει συνδεθεί με το αντίπαλο καλάθι.

Έρχεται σημαντικό σαββατοκύριακο για τον Ολυμπιακό, καθώς κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα το συγκεκριμένο τρόπαιο, αλλά θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Πειραιώτες να δείξουν τα... δόντια τους απέναντι στον Παναθηναϊκό, ύστερα από τον πικρό τρόπο που τέλειωσε η σεζόν που πέρασε. Είναι κάτι παραπάνω από ένα Super Cup...