Ρόδρι: Λες και ήξερε...

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Ρόδρι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας τα λόγια του τις προηγούμενες μέρες έως και προφητικά.

Ρόδρι: Λες και ήξερε...

Τεράστια απώλεια για την Σίτι, τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο τραυματισμός του Ρόδρι.

Ο Ισπανός μέσος βγήκες αλλαγή στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν το χειρότερο πιθανό σενάριο.

Αυτό που συνέβη στον άτυχο άσο ανήκει στα απίθανα παιχνίδια της μοίρας. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι ο ίδιος άνθρωπος που μιλούσε για τα υπερβολικά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, λέγοντας ότι είναι πολύ κοντά η απεργία των παικτών, να πάθει αυτόν τον τραυματισμό.

«Όποιον παίκτη και να ρωτήσετε, θα σας το πει. Είναι μία γενική άποψη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, δεν είναι απλά η γνώμη του Ρόδρι. Αν αυτό συνεχιστεί, σε κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν άλλες επιλογές.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι κάτι που μας ανησυχεί, γιατί εμείς είμαστε εκείνοι που υποφέρουν. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνιστούν σε έναν αριθμό μεταξύ 40 και 50 αγώνων. Μετά πέφτεις, γιατί δεν είναι δυνατόν να διατηρήσεις το ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης»

«Πρέπει να διαφυλάξουμε τους εαυτούς μας, είμαστε τα κύρια πρόσωπα αυτού του αθλήματος, ή αυτής της επιχείρησης, μικρή σημασία έχει πώς θα το ονομάσετε. Αν ο κόσμος θέλει να βλέπει καλύτερο ποδόσφαιρο, πρέπει να έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραζόμαστε. Όσο αυξάνει ο αριθμός των αγώνων, τόσο πέφτει το επίπεδο και η ποιότητα».

Όλα αυτά τα είπε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου. Στην συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα του UEFA Champions League με την Ίντερ. Μια εβδομάδα μετά, παθαίνει, κατά 99%, χιαστό και χάνει τη σεζόν.

Λες και ήξερε...