Ολυμπιακός: Μεγάλος στόχος ο Ελ Κααμπί

Η προτεραιότητα του Ολυμπιακού στις μεταγραφές είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που βρίσκεται στην Ολλανδία.

Ολυμπιακός: Μεγάλος στόχος ο Ελ Κααμπί

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού μπήκαν στη δεύτερη εβδομάδα με την οποία και θα ολοκληρωθεί αυτή η φάση των προπονήσεων. Παράλληλα, όμως, τρέχουν και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο Πιρόλα είναι στην Ολλανδία και έχει ξεκινήσει δουλειά, αλλά στον Πειραιά αυτό που θέλουν να τελειώσουν είναι το θέμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Εκεί έχει πέσει όλο το βάρος της διοίκησης.

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η μεταγραφή του Μπρέιθγουεϊτ οι «ερυθρόλευκοι» τα δίνουν όλα για να τελειώσει οριστικά το ζήτημα με τον Μαροκινό. Από αυτά που μας μεταφέρει και ο απεσταλμένος μας, ο Αλέξης Βιρβίλης, ο Ελ Κααμπί συμπεριφέρεται κανονικά στην Ολλανδία.

Δεν δείχνει με τη συμπεριφορά του ότι έχει το μυαλό του αλλού ή ότι σκέφτεται την αποχώρηση. Χαμογελαστός είναι και πολύ ευχάριστος και με τον κόσμο που του ζητούσε αυτόγραφο και φωτογραφία. Ο Ελ Κααμπί βέβαια έτσι κι αλλιώς δεν είναι τύπος που ανοίγει τα χαρτιά του. Δεν θα αναλύσει τα δικά του ζητήματα με τους συμπαίκτες του, επομένως δεν μπορεί κανείς να έχει εικόνα για το τι σκέφτεται. Είναι ένας πιο κλειστός χαρακτήρας τουλάχιστον σε τέτοια θέματα.

Ο Ολυμπιακός, πάντως έχει κάνει μία μεγάλη πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τον Ελ Κααμπί και τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία που αγγίζει και τη βεβαιότητα ότι ο παίκτης θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.