Οι πιθανότητες το Γουλβς - Ολυμπιακός να διεξαχθεί μπροστά σε μόλις 500 φιλάθλους

Το κυβερνητικό πλάνο για τον κορονοϊό και  για αγώνες μπροστά σε μόλις 500 φιλάθλους στην Αγγλία και το ματς Γουλβς - Ολυμπιακός

Οι πιθανότητες το Γουλβς - Ολυμπιακός να διεξαχθεί μπροστά σε μόλις 500 φιλάθλους

Είναι ένα ενδεχόμενο αν και προς στιγμήν κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσο πιθανό ή απίθανο είναι. Το δεδομένο είναι ότι οι Βρετανοί εξετάζουν την περίπτωση, στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως στην Premier League, οι αγώνες να διεξάγονται παρουσία 500 φιλάθλων.

Αν αυτό αποφασιστεί δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί και στο Γουλβς - Ολυμπιακός, το ματς που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου. Κάτι τέτοιο άλλωστε μοιάζει λογικό, αν αποφασιστεί για τους αγώνες της Premier League, να ισχύσει σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στη χώρα. Τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το κυβερνητικό πλάνο αναλύεται σήμερα από την αγγλική εφημερίδα Daily Mail. Η αγγλική κυβέρνηση είναι έτοιμη να λάβει αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού και αυτό φυσικά θα έχει επιπτώσεις και στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας, όπως και στην Premier League.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη το ματς της Premier League να διεξάγονται μπροστά σε μόλις 500 θεατές. Προς το παρόν, τονίζεται ότι δεν υπάρχει ανάγκη για ένα τέτοιο μέτρο, όμως υπάρχει ως σκέψη και ενδέχεται να αποτελέσει ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης που θα παρθεί σε περίπτωση που κλιμακωθεί η κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα (8/3) το ζήτημα θα τεθεί επί τάπητος στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, ενώ υπάρχει ακόμα και σενάριο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.