Bundesliga: Στο τέλος η Λεβερκούζεν λύγισε τον... Κουλιεράκη

Η Λεβερκούζεν επικράτησε 4-3 με γκολ του Μπονιφάτσε στις καθυστερήσεις. Έπαιξε από το 42' ο Κουλιεράκης, με δέκα στο τέλος οι φιλοξενούμενοι. 

Bundesliga: Στο τέλος η Λεβερκούζεν λύγισε τον... Κουλιεράκη

Σε συναρπαστικό παιχνίδι η Λεβερκούζεν νίκησε στις καθυστερήσεις με γκολ του Μπονιφάτσε 4-3 την Βόλφσμπουργκ που είχε τον Κουλιεράκη από το 42΄στο γήπεδο, ενώ έμεινε με δέκα παίκτες στο 88' λόγω αποβολής του Γκέρτχαρντ.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας έκανε δύο ανατροπές για το τρίποντο και έπιασε την Άιντραχτ και την Φράιμπουργκ στους 9 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε μόλις στο 5’ με αυτογκόλ του Μουκιέλε, για να απαντήσει στο 14’ ο Βιρτς και να πάρουν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι με τον Τα στο 32’. Άμεσα η ισοφάριση από τον Μπορνάου στο 37’ έδωσε ξανά νέο ενδιαφέρον σε ένα συναρπαστικό άλλωστε παιχνίδι. Κι ακόμη περισσότερο όταν στο 45’ ο Σβάνμπεργκ έκανε το 2-3 βάζοντας σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Ήδη είχε περάσει στο γήπεδο ο Κουλιεράκης, από το 42'.

Όμως στο 49' ο Χιντσαπιέ ισοφάρισε σε 3-3 και η Λεβερκούζεν είχε τη δυνατότητα και πολύ χρόνο για νέα ανατροπή. Τα κατάφερε στο τέλος με τον Μπονιφάτσε.

Η 4η αγωνιστική στη Γερμανία

Παρασκευή (20/9)

Άουγκσμπουργκ –Μάιντς 2-3

Σάββατο (21/9)

Μπόχουμ – Χολστάιν Κίελ 2-2

Χαϊντενχάιμ – Φράιμπουργκ 0-3

Ουνιόν Βερολίνου – Χοφενχάιμ 2-1

Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου 0-5

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ 2-0

Κυριακή (22/9)

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 4-3

18.30: Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ

20.30: Σανκτ Πάουλι – Λειψία