Άρης - Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών

Ο Κάρμο ήταν ο μόνος που στάθηκε στο ύψος του για τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» και στην ήττα από τον Άρη. Η κριτική των παικτών. 

Άρης - Ολυμπιακός 2-1: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη έχοντας και πάλι τους περισσότερους παίκτες του μακριά από το επίπεδό τους.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν έχει ευθύνη στα γκολ, αλλά δεν ήταν και σε βραδιά που να παρέχει εγγύηση.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Βγήκε μπροστά αρκετές φορές χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Με εξαίρεση την πάσα στο γκολ, αλλά ήταν αργά.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Με κάποιες κακές εκτιμήσεις που έπαιξαν ρόλο, αλλά και κάποιες καλές στιγμές σε δύσκολες φάσεις.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Πήγαινε να κάνει και άλλα πράγματα από αυτά που ήταν στις αρμοδιότητές του για να βοηθήσει στην ανάπτυξη.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Πολύ κακή εμφάνιση και όχι μόνο για την ταλαιπωρία από τον Ντιαντί στο πρώτο γκολ.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Για μία ακόμη φορά αρχίζει καλά, αλλά στη συνέχεια πέφτει θεαματικά η απόδοσή του. Κι αυτό επηρεάζει όλο το παιχνίδι της ομάδας.

ΝΤΑΝΙ ΓΚΑΡΘΙΑ: Φάνηκε βαρύς από την αρχή, εκτός συνθηκών αγώνα και σίγουρα δεν βοήθησε όσο περίμενε ο προπονητής του.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Ήταν δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο, είχε συμμετοχή σε επιθέσεις και καλές εκτελέσεις φάουλ, αλλά κι αυτός δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΒΕΛΝΤΕ: Και πάλι μακριά από τον καλό εαυτό του, μια – δύο καλές ενέργειες και κερδισμένα φάουλ δεν αλλάζουν τη γενική εικόνα του.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Δεν είχε κάποιο τρόπο να βγάλει τη διάθεσή του σε ουσία. Είχε πολλά προβλήματα από την καλή αντιμετώπιση της άμυνας του Άρη.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Έβαλε το γκολ στο τέλος, είχε χάσει άλλα δύο νωρίτερα. Προσπάθησε, όμως έχει και αυτός ευθύνη που δεν βρίσκεται πιο συχνά κοντά σε ευκαιρίες.

ΣΕΡΤΖΙΟ ΟΛΙΒΕΪΡΑ: Θέλησε να οργανώσει το παιχνίδι πίσω από τον Τσικίνιο αρχικά και τους δύο φορ στη συνέχεια. Δεν μπόρεσε πολλά.

ΓΟΥΙΛΙΑΝ: Είναι ανέτοιμος και φαίνεται. Ο Ολυμπιακός περιμένει πιο γρήγορα απ’ όσο μπορεί πράγματα από τον Βραζιλιάνο σταρ.

ΡΟΜΑΝ ΓΙΑΡΕΜΤΣΟΥΚ: Βρέθηκε σε μία φάση για να σκοράρει, μπορούσε περισσότερα.

ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Μπήκε στη θέση του Ντόη, δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επισημανθεί.

ΚΟΣΤΙΝΙΑ: Το ίδιο και για τον Πορτογάλο που έπαιξε μπακ για να ανεβεί ο Ροντινέι εξτρέμ στο τέλος.

Από τον Άρη κορυφαίος ήταν ο Μάνου Γκαρθία που έκανε τα πάντα στο γήπεδο και είχε γκολ και ασίστ. Πολύ καλοί όλοι οι συμπαίκτες του, ξεχώρισαν Μόνσου Σίστο, Ντιαντί και οι δύο στόπερ Βέλεθ και Μπράμπετς.