Μπογκντάνοβιτς για Παρτιζάν: «Όταν έρθει η ώρα, τα συναισθήματα θα κυριαρχήσουν»

“Φρένο” για την ώρα στα όνειρα των φίλων της Παρτιζάν έβαλε ο Μπόγκτναν Μπογκντάνοβιτς 

Μπογκντάνοβιτς για Παρτιζάν: «Όταν έρθει η ώρα, τα συναισθήματα θα κυριαρχήσουν»

Μία πρόσφατη φωτογραφία του να προπονείται με μπλουζάκι των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου στη σερβική πρωτεύουσα έβαλε “φιτιλιές” στους Σέρβους κατέκλεισαν τα social mdia του με μηνύματα αγάπης, κάνοντας όνειρα για το πολυπόθητο come back. Παρόλα αυτά ο Μπογκντάνοβιτς τους… προσγείωσε για την ώρα στην πραγματικότητα αφού ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στο Mozzart, πως σκέφτεται μονάχα το NBA.

Ο Μπογκντάνοβιτς αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παρτίζαν από το 2010 μέχρι το 2014, ενώ ακολούθησαν 3 σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία υπό τον “άρχοντα των δαχτυλιδιών” του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το 2017 έκανε το άλμα στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς με τους οποίους αγωνίστηκε για 3 σεζόν, ενώ από το 2020 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται με τους Ατλάντα Χοκς.

“Ξέρω ότι όλοι περιμένουν μια υπόσχεση, αλλά η εστίασή μου είναι για την ώρα στο NBA, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Θέλω να πετύχω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκεί. Και, όταν έρθει η ώρα, είμαι σίγουρος ότι τα συναισθήματα θα κυριαρχήσουν» είπε ο χαρισματικός γκαρντ και πρόσθεσε:

“Ήθελα απλώς να στείλω ένα μήνυμα υποστήριξης στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Όλοι ξέρουμε πόσο αγαπώ την Παρτιζάν, έκανα προπόνηση στο γήπεδό της, μου έδωσαν προϋποθέσεις για προπόνηση. Ήθελα λοιπόν να στείλω ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης”, σημείωσε.