Πίκρα Παπαδόπουλου για ισοπαλία και για ΟΦΗ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την ισοπαλία του Λεβαδειακού με τον ΟΦΗ, ενώ έβγαλε πίκρα για τον τρόπο που έφυγε από τους Κρητικούς.

Πίκρα Παπαδόπουλου για ισοπαλία και για ΟΦΗ

Λεβαδειακός και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση και ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Παπαδόπουλος ήταν απογοητευμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ έβγαλε και πίκρα για τον τρόπο που έφυγε από τους Κρητικούς.

«Θέλω να εμψυχώσω τους παίκτες μου, κάναμε καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Είναι κρίμα γιατί στο τέλος πάλι δεν τα καταφέραμε, όμως με τον Παναθηναϊκό. Μας αγχώνει ότι δεν έχουμε κερδίσει, δεχτήκαμε ένα γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό. Έχουμε καλή ομάδα, είχαμε και διάρκεια σε αυτό το ματς.

Μπορούσαμε ένα είμαστε πιο ψύχραιμοι στην επίθεση σε μια δυο φάσεις. Είναι πολύ σημαντική μία νίκη για την αυτοπεποίθηση μας, είμαι σίγουρος ότι θα έρθει σύντομα. Έχω συναισθήματα για τον ΟΦΗ, ήμουν δέκα χρόνια παίκτης και δύο χρόνια προπονητής, Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχασα ένα φίλο μετά από τριάντα χρόνια. Με πείραξε πολύ η συμπεριφορά του. Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ, εμείς θα ανακάμψουμε», δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.