Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1: Με μία φάση πήρε βαθμό!

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από τον άφαντο ΟΦΗ αλλά ο Λαμπρόπουλος έσωσε τους Κρητικούς στο 90'+4'. 

Λεβαδειακός - ΟΦΗ 1-1: Με μία φάση πήρε βαθμό!

Ο ΟΦΗ σώθηκε στη Λιβαδειά (1-1) με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο να σκοράρει στο 90'+4' στη μοναδική φάση που έκαναν σε ολόκληρο το ματς οι Κρητικοί! Ανώτερη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου απέναντι στο συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα που έκανε τραγική εμφάνιση, αλλά βρήκε τη λύση από το πουθενά στο φινάλε. Ο Λεβαδειακός έμεινε για μία ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη την οποία κρατούσε στα χέρια του έως το τέλος.

Ο Λεβαδειακός ήταν πιο γρήγορος στο ξεκίνημα και απείλησε με τον Ζίνι στο 11’ και τον Ρομό στο 13’απέναντι στη χαλαρή άμυνα του ΟΦΗ. Διπλή ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι με Τσάπρα και Μπάλτσι στο 23’, με τον Χριστογεώργο να εξουδετερώνει και τον Δέλλα να είναι έξαλλος με την ομάδα του. Οι Κρητικοί είχαν καλή στιγμή στο 28’ με σουτ των Λαμπρόπουλου και Μπάκιτς που κόντραραν, αλλά παρέμεναν ασύνδετοι. Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι άλλο ιδιαίτερο εκτός από συχνές διακοπές για τραυματισμούς.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης ο Γκιγιέρμο Μπάλτσι πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με αριστερό σουτ που αιφνιδίασε τον Χριστογεώργο για να βάλει τον Λεβαδειακό μπροστά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο και ήταν πιο επικίνδυνοι στις λίγες φάσεις, ενώ ο ΟΦΗ δεν μπορούσε επιθετικά να κάνει τίποτα. Η ομάδα της Κρήτης δεν είχε καν φάση στην αντίπαλη περιοχή, μέχρι το 90'+4' όταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Σενγκέλια. Η φάση εξετάστηκε για πιθανό φάουλ στην αρχή του Ριέρα στον Γιαννιώτα, αλλά δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Μικρογραφία

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 1-1

Γήπεδο: «Λάμπρος Κατσώνης»

Σκόρερ: 46' Μπάλτσι - 90'+4' Λαμπρόπουλος

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: 27’ Τσοκάι, 76' Ρομό, 77' Λιάγκας - 15’ Φούντας, 60' Μπρεσάν, 66' Χατζηθεοδωρίδης

Συνθέσεις

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (82' λ.τ. Κωστή), Παπαδόπουλος, Τσάπρας, Τσοκάι (46' Πλέγας), Βήχος, Ρομό (88' Όζμπολτ), Ζίνι (65' Γιαννιώτας), Πεντρόζο (88' Εραμούσπε), Μπάλτσι

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (79' Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (54' Αποστολάκης), Μπαϊνοβιτς (79' Καραχάλιος), Νους (62' Σαλσίδο), Σενγκέλια, Γιουνγκ, Φούντας (79' Ριέρα)