ΑΠΟΕΛ: Ικανοποίηση για τη νίκη και την εμφάνιση με Πέτροκουμπ

Οι πρωταθλητές Κύπρου έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με την χθεσινή νίκη (1-0 )επί της Πέτροκουμπ στο ΓΣΠ με το γκολ που σημείωσε από το σημείο του πέναλτι ο Μαρκίνιος.

ΑΠΟΕΛ: Ικανοποίηση για τη νίκη και την εμφάνιση με Πέτροκουμπ

Η αλήθεια είναι πως για το χρονικό διάστημα που έγινε ο αγώνας η παρουσία των πρωταθλητών ήταν σε καλή κατάσταση αλλά από την άλλη υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αυτός που το ξέρει ισως καλύτερα από τον κάθε άλλο είναι ο Νταβίντ Γκαγιέγο. Άλλωστε για αυτό και οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Δυο ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν από την χθεσινή εμφάνιση των πρωταθλητών. Ο Σιπριάνο αλλά και ο Στεφάν Ντράζιτς που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι έκαναν ίσως παραπάνω πράγματα από αυτό που περίμενε η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τόσο ο Σέρβος αλλά και ο Βραζιλιάνος ήταν παίκτες που έθελξαν με την απόδοση τους.

Ο Στεφάν Ντράζιτς ήταν ιδιαίτερα κινητικός και κατάφερε να αναστατώσει πολλές φορές την αντίπαλη άμυνα, είχε ένα δοκάρι, πέραν από το πέναλτι που κέρδισε και αν θέλουμε να κάνουμε και μια σύγκριση με τους παίκτες που είχε πέρσι το ΑΠΟΕΛ στην επίθεση σαφώς και είναι καλύτερος.

Για τον νεαρό Βραζιλιάνο τα πράγματα ίσως να είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα αφού ήταν αρκετά καλός , σχεδόν αλάνθαστος, και μαζί με τον Πέτροβιτς συνέθεσαν ένα απροσπέλαστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ασφαλώς όμως και θέλει πολύ δουλειά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον ο Ντβάλι θα έχει έντονο συναγωνισμό για την θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού.

ΠΗΓΗ: shootandgoal