Αταμάν: «Ο Σλούκας έκανε πολύ καλή διαχείριση στο τέλος και πήραμε την πρώτη νίκη»

Ο Εργκίν Αταμάν για την πρώτη νίκη της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο διαχείρισης των τελευταίων λεπτών από τον Κώστα Σλούκα. 

Αταμάν: «Ο Σλούκας έκανε πολύ καλή διαχείριση στο τέλος και πήραμε την πρώτη νίκη»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την πρώτη νίκη της σεζόν, ενώ αναφέρθηκε στον τρόπο διαχείρισης των τελευταίων λεπτών από τον Κώστα Σλούκα.

“Είχαμε πολλές ευκαιρίες απόψε να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά κάναμε εύκολα λάθη και δίναμε τη δυνατότητα στην Άλμπα να βάζει μπάζερ και να παίρνει πόντους από επιθέσεις δεύτερης ευκαιρίας. Ο Ουίλιαμς βρήκε τρία ελεύθερα σουτ από το high post. Δεν είναι μετρ του είδους αλλά τα έβαλε. Ο Σλούκας κατάφερε να διαχειριστεί τα τελευταία λεπτά του αγώνα πολύ καλά και πήραμε λοιπόν αυτή την πρώτη νίκη της σεζόν. Σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι πιο σημαντικό να νικάς, ειδικά εκτός έδρας. Ξεκινήσαμε με νίκη και αυτό είναι το σημαντικό.

Έχουμε καλό βάθος στο ρόστερ. Πρέπει να έχουμε καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Επιθετικά είμαστε εντάξει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Πολλές φορές αμυντικά χαλαρώνουν οι παίκτες. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι τέτοιο, για να έχουμε και πόντους στον αιφνιδιασμό. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου”.