ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ριμπάλτα για... αντί-Κονέ!

Ο Xαβιέρ Ριμπάλτα - πρώην διευθυντής των Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζενίτ, Πάρμα και Μαρσέιγ, αλλά και πρώην σκάουτερ των Μίλαν και Τορίνο - είναι στην Αθήνα προκειμένου ν' αναλάβει την θέση του Παναγιώτη Κονέ 

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ριμπάλτα για... αντί-Κονέ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ μετά την προαναγγελία, κατά την ομιλία του Μάριου Ηλιόπουλου, προς τους παίκτες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Παναγιώτη Κονέ - που κατά πληροφορίες είχε καταθέσει από μέρες την παραίτηση του - φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν όχι μόνο έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση αλλά την έχουν και στην Αθήνα!

Για τον Χαβιέρ Ριμπάλτα ο λόγος.

Τoν πρώην διευθυντής της Μαρσέιγ - με πέρασμα από Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζενίτ, Πάρμα και Μαρσέιγ από διαφορετικά πόστα, αλλά και πρώην σκάουτερ των Τορίνο και Μίλαν...

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα προαλείφεται για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, ή διευθυντή του ποδοσφαίρου, όπως ήταν στην Μαρσέιγ για ενάμιση χρόνο περίπου».

Πριν το ...ντου των οπαδών των «φοσέν» προς όλους για την κάκιστη πορεία της γαλλικής ομάδας που τον οδήγησε στο να τα ...βροντήξει!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καταλανός , είναι αρκετές μέρες στην Αθήνα και προετοιμάζεται για να αναλάβει τα καθήκοντά του στην ΑΕΚ.

Μετά τη διακοπή ήταν προγραμματισμένο να γίνει η αλλαγή που αναμένεται με τα νέα δεδομένα να επισπευδθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαβιέρ Ριμπάλτα έχει ήδη γνωρίσει και μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και βρέθηκε για πρώτη φορά και στα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη (03/10)