Ολυμπιακός: Στην Πάτρα οι «ερυθρόλευκοι»

Τη ΝΕ Πατρών θα αντιμετωπίσει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός: Στην Πάτρα οι «ερυθρόλευκοι»

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ταξιδεύει στην Πάτρα ώστε να αντιμετωπίσει τη ΝΕ Πατρών (26/10, 14:00) για την αγωνιστική της Α1.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετράνε ήδη δύο νίκες στο πρωτάθλημα και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Πελοποννήσου προϋποθέτει νίκη με στόχο το 3Χ3.

Να υπενθυμίσουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν μεσοβδόμαδα (30/10, 19:30) τη Σαβόνα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο για την αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά:

«Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, το Σάββατο (26/10), με εκτός έδρας «αποστολή», η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 14:00, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΝΕ Πατρών, για την 3η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «τρία στα τρία».

Στη συνέχεια, την Τετάρτη (30/10, 19:15), ο Θρύλος θα υποδεχθεί τη Σαβόνα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Να δοκιμάσουμε και καινούργια πράγματα»

Δηλώσεις:

Τάκης Δήμου: «Ύστερα από δύο καλές εμφανίσεις με Σαμπαντέλ και Απόλλωνα, θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να δοκιμάσουμε και καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας στην Πάτρα. Αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό και την ταυτότητά μας και εστιάζουμε κυρίως στο σημαντικό ματς με την Σαβόνα, την Τετάρτη».