Ολυμπιακός: Όσο πιο γρήγορα το πάρουν απόφαση τόσο καλύτερα

Ο Ολυμπιακός έκανε κυριαρχική εμφάνιση με τη Μάλμε και πήρε πανάξιο διπλό με σκορ που τον αδικεί δείχνοντας ότι και φέτος στην Ευρώπη είναι διαφορετικός.

Ολυμπιακός: Όσο πιο γρήγορα το πάρουν απόφαση τόσο καλύτερα

Πολλοί θα πουν μετά και το διπλό στο Μάλμε ότι «αυτός ο Ολυμπιακός θα μας τρελάνει φέτος, δεν νικάει τον Λεβαδειακό και κάνει διπλό στην Ευρώπη». Θα διαφωνήσουμε στο 100% με αυτές τις απόψεις. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι τόσο το καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν το θέλετε για να είμαστε και πιο σωστοί του ταιριάζουν καλύτερα αυτά τα ματς. Έχει κάνει επιβλητική εμφάνιση κόντρα στη Μάλμε, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά και το τελικό 1-0 τον αδικεί. Θα μπορούσε να έχει τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι και να μην αγχωθεί στο τέλος με τα κόρνερ των Σουηδών.

Όπως και να ‘χει θα πρέπει πολύς κόσμος να το πάρει απόφαση ότι ο Ολυμπιακός θα αγκομαχάει στην Ελλάδα και ειδικά στα «μικρά» ματς, αλλά θα είναι κυριαρχικός στην Ευρώπη. Και το κίνητρο των παικτών είναι μεγαλύτερο και η συγκέντρωση τους απόλυτη όπως είπε και ο Μεντιλίμπαρ πριν από το παιχνίδι.

Στον αγώνα με τη Μάλμε ο Ζέλσον ήταν συγκλονιστικός και από ατυχία δεν έχει σκοράρει, αλλά έφτιαξε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Μουζακίτης παίζει με μυαλό έμπειρου ποδοσφαιριστή. Είναι παντού στον αγωνιστικό χώρο και είναι εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο βλέπει γήπεδο και βγάζει τη μπάλα μπροστά. Ο μικρός έχει κάνει συγκλονιστικό παιχνίδι με απίστευτη ωριμότητα και ποιότητα, ενώ σπουδαίο ματς έχει κάνει και ο Κοστίνια με μοναδική εξαίρεση ένα μπλακ άουτ στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ έδωσε ακόμα μία ηχηρή απάντηση πως στην Ευρώπη είναι αλλιώς και ικανή για μεγάλα πράγματα. Έχει χάσει το ματς με τη Λιόν, διότι έπαιζε αποδεκατισμένος και με πειραματική ενδεκάδα, αλλά με Μπράγκα και Μάλμε ήταν κυριαρχικός όπως στην περσινή του πορεία στο Conference League.