Μάλμε - Ολυμπιακός 0-1: Η κριτική των παικτών

Ο Ελ Κααμπί, ο Ζέλσον, αλλά και οι Ρέτσος, Μουζακίτης πρωταγωνίστησαν στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε στη Σουηδία. Η κριτική των παικτών. 

Μάλμε - Ολυμπιακός 0-1: Η κριτική των παικτών

Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη στο Μάλμε (1-0) και για να το καταφέρει πήρε βοήθειες απ' όλους τους παίκτες του. Κάποιοι βοήθησαν παραπάνω, γενικά όλοι ήτν καλοί.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα με την Μάλμε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Είχε μια κακή έξοδο στο πρώτο μέρος, ενώ στη συνέχεια όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός.

ΚΟΣΤΙΝΙΑ: Καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο που βοήθησε και επιθετικά, αν και δεν είχε επιτυχία στις σέντρες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Σπουδαία εμφάνιση, ηγετική και εξαιρετικό πνεύμα στο παιχνίδι. Σε διάρκεια ο κορυφαίος.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Σταθερός στις περισσότερες περιπτώσεις, συνεργάστηκε ξανά καλά με τον Ρέτσο, αλλά και τον Πιρόλα.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Άτυχος με τον τραυματισμό του, αντικαταστάθηκε πολύ γρήγορα από τον Πιρόλα.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Στο πρώτο μέρος δεν είχε την αναμενόμενη εικόνα, αλλά ανέβηκε πολύ την ώρα που έπεφταν οι υπόλοιποι. Και βοήθησε για να έρθει η νίκη. Πολύ καλή η πάσα του στην ευκαιρία του Ελ Κααμπί.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ: Πάρα πολύ καλός για μία ακόμη φορά, με έξυπνες τοποθετήσεις και σπουδαία προσφορά. Μερικές πάσες του θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο προσεκτικές.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με διαρκή πίεση και μεγάλη προσφορά. Όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή του δεν ήταν η ίδια.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Είχε ωραίες συνεργασίες με τον Ελ Κααμπί και τον Ζέλσον, δεν ήταν σούπερ, αλλά βοήθησε αρκετά και όταν γύρισε μπακ.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, έκανε άνω κάτω την άμυνα των Σουηδών. Στο δεύτερο κουράστηκε και ίσως έπρεπε να βγει νωρίτερα.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Από τους πρωταγωνιστές του ματς. Υπέροχο το τελείωμά του στο γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα,, κακή η εκτέλεση στο τετ-α-τετ, αλλά και στο πέναλτι. Κομβικός όπως πάντα.

ΛΟΡΕΝΤΣΟ ΠΙΡΟΛΑ: Μπήκε πολύ νωρίς αλλαγή για να παίξει σε μία θέση που δεν την γνωρίζει. Ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, δίνοντας πολλές λύσεις. Για να αντικατασταθεί προς το τέλος και ο ίδιος.

ΝΤΑΝΙ ΓΚΑΡΘΙΑ: Μπήκε για να ελέγξει το ρυθμό αφού ήταν και κουρασμένος ο Μουζακίτης που τα είχε δώσει όλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε προς το τέλος και προσπάθησε να βοηθήσει στις δύο πλευρές.

ΜΑΡΚΟ ΣΤΑΜΕΝΙΤΣ: Έκανε ένα αχρείαστο φάουλ και είχε παρεμβάσεις στην περιοχή στην πίεση των Σουηδών προς το τέλος.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Έδωσε φρεσκάδα στην επιθετική πίεση του Ολυμπιακού στο διάστημα της συμμετοχής του κι εκεί που χρειάστηκε βοήθησε.

Από την Μάλμε άρεσε ο επικίνδυνος Μπολίν, ο Πένια, ενώ ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν τις τελείωνε καλά ο Μπουσανέλο. Ο γκολκίπερ Νταλίν έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις, αλλά και πέναλτι που δεν το πλήρωσε.