ΠΑΟΚ: Η προσοχή στον ΟΦΗ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

ΠΑΟΚ: Η προσοχή στον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν (2-2) στο Europa League και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική της Super League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στην Τούμπα την ομάδα της Κρήτης την Κυριακή (27/10). Στη σημερινή προπόνηση ο Σόλα Σορετίρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε μόνος του.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ κρατάει την αντίδραση και το μέταλλο που έβγαλε στο γήπεδο και στρέφει την προσοχή του στην δύσκολη συνέχεια. Επόμενη αποστολή της ομάδας το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (27.10, 21:00).

Οι παίκτες που θα βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στην τακτική προσέγγιση της μάχης με τους Κρητικούς μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σόλα Σορετίρε έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε κι αυτός μόνος του.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (26.10) θα προπονηθεί στις 17:00».