Αστέρας AKTOR: Ενημέρωση για το κόσμο που δεν έχει προσωποποιηθεί μέσω της εφαρμογής gov wallet

Ο Αστέρας AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας που αγόρασε εισιτήριο με τον Ολυμπιακό να σπεύσει να ολοκληρώσει την ταυτοπροσωπία του μέσω της εφαρμογής του gov wallet.

Αστέρας AKTOR: Ενημέρωση για το κόσμο που δεν έχει προσωποποιηθεί μέσω της εφαρμογής gov wallet

Την Κυριακή (27/10, 17:00) ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο "Θ. Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το γήπεδο της ακριτικής ομάδας αναμένεται να είναι γεμάτο, καθώς εκτός από τα εισιτήρια διαρκείας των γηπεδούχων έχουν τεθεί προς διάθεση και μεμονωμένα εισιτήρια, η διάθεση των οποίων εξελίσσεται με ικανοποιητικό ρυθμό.

Ωστόσο, μεγάλος αριθμός εξ αυτών δεν έχουν προσωποποιηθεί μέσω της εφαρμογής gov wallet, με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης AKTOR να εκδίδει ενημέρωση προς τους φιλάθλους για να ακολουθήσουν τα απαιτούμενα βήματα για την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης AKTOR

Ο ASTERAS AKTOR ενημερώνει ότι μετά από διασταύρωση με τα δεδομένα του gov wallet παρατηρείται μεγάλος αριθμός κωδικών εισιτηρίων οι οποίοι δεν έχουν προσωποποιηθεί στα κινητά τηλέφωνα μέσω της εφαρμογής gov wallet από τους φιλάθλους που τους έχουν προμηθευτεί.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους ότι οι κωδικοί που βρίσκονται στο αρχείο που συνοδεύει την αγορά δεν αποτελούν εισιτήριο αγώνα. Κάθε φίλαθλος για να αποκτήσει πρόσβαση στο γήπεδο θα πρέπει να προσωποποιήσει στο κινητό του τον κωδικό που έχει παραλάβει κατά την αγορά, μέσω της εφαρμογής gov wallet.

Σημειώνουμε ότι την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν σε απόσταση από το γήπεδο αυστηροί προέλεγχοι από την αστυνομία και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν η προσέγγιση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", εφόσον δεν έχει στο κινητό του το προσωποποιημένο εισιτήριο αγώνα μέσω της εφαρμογής gov wallet.

Πληροφορίες για την ενεργοποίηση των κωδικών υπάρχουν τόσο στο συνοδευτικό της αγοράς (ηλεκτρονικής ή από εκδοτήριο) όσο και στο tickets.gov.gr

Συνιστούμε στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί κωδικούς εισιτηρίων να προχωρήσουν έγκαιρα στην προσωποποίηση των εισιτηρίων τους στο κινητό τους τηλέφωνο.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση της εφαρμογής gov wallet στο κινητό τηλέφωνο βρίσκονται διαθέσιμες στο tickets.gov.gr.