Ολυμπιακός: Το φαβορί για αντι-Ορτέγκα ενόψει Τρίπολης

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει το Σάββατο (26/10) ποιος θα καλύψει το κενό του Φρανσίσκο Ορτέγκα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Το φαβορί για αντι-Ορτέγκα ενόψει Τρίπολης

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα για τρεις-τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης λόγω της θλάσης που υπέστη στη Σουηδία και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει αποφασίσει ακόμη ως προς τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αργεντινού στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (27/10).

Το προβάδισμα φαίνεται να το έχει ο Κοστίνια να περάσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος άφησε καλές εντυπώσεις στον Μεντιλίμπαρ το διάστημα που αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Μάλμε. Μάλιστα, από δική του κάθετη πάσα ο Ελ Κααμπί κέρδισε πέναλτι στο 80’.

Η δεύτερη εναλλακτική που υπάρχει είναι να πάει με τον Απόστολο Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν ταξίδεψε καν στη Σουηδία, αλλά αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα είναι στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού για την αναμέτρηση της Αρκαδίας.

Επίσης, υπάρχει και ο Λορέντσο Πιρόλα, αλλά μένει να ξεκαθαρίσει κατά πόσο είναι σοβαρός ή όχι ο μυικός τραυματισμός που «αποκόμισε» στο ματς της Σουηδίας.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση του Σαββάτου (26/10). Εκεί θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Μεντιλίμπαρ για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ορτέγκα.