Ολυμπιακός: Προπόνηση στο Μάλμε ενόψει Αστέρα - Τι ισχύει με τους τραυματίες

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη της μεγάλης νίκης επί της Μάλμε.

Ολυμπιακός: Προπόνηση στο Μάλμε ενόψει Αστέρα - Τι ισχύει με τους τραυματίες

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλο «διπλό», τόσο βαθμολογικής σημασίας για τη League Phase του Europa League - επικρατώντας με 0-1 στην έδρα της Μάλμε - όσο και ψυχολογικής ανάτασης ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνέχεια που... αρχίζει από σήμερα (25/10) με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πρωινή προπόνηση στη Σουηδία ενόψει του ματς για την 9η αγωνιστική της Super League στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα με πτήση 5 ωρών.

Το Σάββατο θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενόψει της νέας εκτός έδρας δοκιμασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας να βρει λύσεις για τους τραυματίες που προέκυψαν από τη χθεσινή (24/10) αναμέτρηση.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, όπως δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός, θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ ο Λορέντζο Πιρόλα, που τον αντικατέστησε, αντικαταστάθηκε επίσης με ενοχλήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει κάτι τόσο σοβαρό, αλλά είναι αμφίβολος για το ματς με τους Αρκάδες.

Από την άλλη ο Ζέλσον Μαρτίνς που ένιωσε κάποιες μικροενχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς, δε φαίνεται να έχει κάτι, με τον ίδιο να συνεχίζει και να είναι εκ των κορυφαίων των «ερυθρόλευκων». Επιπλέον διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο νεοαποκτηθείς Γιαζίτζι που ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κάνοντας το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα» σε επίσημο ματς.