Καρλίτος: Έκανε το 3Χ3 με τις... πρώην

Ο Καρλίτος έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα και στις τρεις πρώην ομάδες του στην Ελλάδα

Καρλίτος: Έκανε το 3Χ3 με τις... πρώην

Το πρώτο πέρασμα του Καρλίτος από τα ελληνικά γήπεδα ήταν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 2020 και μετά από δύο σεζόν στους «πράσινους» έφυγε και το 2023-24 επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό της Λαμίας.

Στις 4 Νοεμβρίου 2023 σημείωσε γκολ κατά των «πρασίνων» στην εντός έδρας ήττα της ομάδας της Φθιώτιδας με 2-1. Στις 17 Φεβρουαρίου 2024 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σημείωσε και πάλι γκολ που ήταν καταλυτικό για το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αστάνα, γύρισε πάλι στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο και στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του βρήκε πάλι δίχτυα. Αυτή τη φορά το «θύμα» ήταν η Λαμία και ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι για τη νίκη της ομάδας του με 4-2.

Το γκολ που σημείωσε ο Καρλίτος απέναντι στην Λαμία ήταν το 30ο της καριέρας του στην Ελλάδα, αφού μετρά 18 σε 70 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό, 10 με τη Λαμία σε 22 ματς και πλέον 2 γκολ σε πέντε αγώνες με τον Ατρόμητο. Τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει απέναντι στον Asteras Aktor (4) ενώ ακολουθούν με τρία ο Ατρόμητος, η Λαμία και ο Ιωνικός.

Πηγή: Super League.gr