Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για Μπράγκα και την πρώτη νίκη φέτος στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα για την 2η αγωνιστική του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για Μπράγκα και την πρώτη νίκη φέτος στην Ευρώπη

Την πρώτη του νίκη στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός (3/10, 19:45) με αντίπαλο τη Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μετά την ήττα από τη Λιόν στην πρεμιέρα αλλά και το στραβοπάτημα στη Super League με Άρη και Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός επανήλθε στις νίκες με την επικράτησή του επί του Ατρομητού και ευελπιστεί να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, έχοντας παράλληλα και την στήριξη του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει το φαληρικό γήπεδο.

Στα αγωνιστικά, έτοιμοι θα είναι οι Ζέλσον Μάρτινς και Γιώργος Μασούρας, με τον Μεντιλίμπαρ να έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως θα εγκαταλείψει το σχήμα με τα τρία στόπερ που επέλεξε στη Γαλλία.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Τζολάκης με τους Κάρμο, Ρέτσο, Ορτέγκα και Ροντινέι να απαρτίζουν την άμυνα, αν και υπάρχουν σκέψει ο Βραζιλιάνο εξτρέμ να παίξει στα εξτρέμ, όπως έγινε στο ματς με τον Ατρόμητο. Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Κοστίνια.

Στα χαφ σοβαρή υποψηφιότητα θέτει ο Μουζακίτης, ενώ σίγουροι θεωρούνται οι Έσε και Τσικίνιο. Ο Ζέλσον επιστρέφει όπως είπαμε και θα είναι όμως όλα δείχνουν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ την άλλη θέση του μεσοεπιθετικού διεκδικούν οι Μασούρας και Βέλντε, με τον Ελ Κααμπί να μένει σταθερά στην κορυφή της επίθεσης.