Όρτα: «Μεγάλες στιγμές στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα ήρθα για νίκη της Μπράγκα»

Συγκινημένος ο Αντρέ Όρτα με την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τι είπε για το ματς της Μπράγκα με τον Ολυμπιακό. 

Όρτα: «Μεγάλες στιγμές στον Ολυμπιακό, αλλά τώρα ήρθα για νίκη της Μπράγκα»

Ο Αντρέ Όρτα συγκινήθηκε όταν ξαναμπήκε στο γήπεδο του Ολυμπιακού και είδε και τον εαυτό του στην τοιχογραφία από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Conference League.

Ο Πορτογάλος μέσος της Μπράγκα μίλησε για την περσινή χρονιά και για το στόχο του για τον αγώνα της Πέμπτης στο Europa League.

Για τις δηλώσεις του Τσικίνιο για τη φιλία τους και την προσωρινή αντιπαλότητά τους: «Είχαμε επικοινωνία και πριν από λίγο. Ήρθαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Περάσαμε απίστευτες στιγμές. Θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά».

Για το ματς: «Έχουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε και να νικήσουμε. Δεν μας μπερδεύει ότι είχε αλλάξει το σύστημα ο Ολυμπιακός. Ζούμε σε μία εποχή που ξέρουμε τις ιδέες του αντίπαλου. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σας θυμίζω πώς έχουμε τρεις σερί νίκες».

Νιώθω πολύ ιδιαίτερα και πολύ ξεχωριστά που γυρίζω εδώ, σε αυτό το γήπεδο. Νιώθω σαν να ήταν χθες. Στο τελευταίο ματς εδώ είχε νικήσει η πρώην ομάδα μου με δικά μου γκολ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε από δικά μου γκολ με την ομάδα που είμαι τώρα.

Όντως πέρασα μεγάλες στιγμές. Το νιώθω σαν σπίτι μου. Τα έχω ήδη πει στην ομάδα για το τι θα αντιμετωπίσουμε σε αυτό το γήπεδο. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη από το πρώτο σφύριγμα».