Ερυθρός Αστέρας: Ζητάει την τιμωρία της Παρτιζάν λόγω Ομπράντοβιτς

Να τιμωρηθεί η Παρτιζάν στην Αδριατική Λίγκα ζητά ο Ερυθρός Αστέρας λόγω συγκεκριμένης συμπεριφοράς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ματς με τη Μπόρατς.

Ερυθρός Αστέρας: Ζητάει την τιμωρία της Παρτιζάν λόγω Ομπράντοβιτς

Έξαλλος έγινε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ματς της Παρτιζάν με τη Μπόρατς για την Αδριατική Λίγκα, με τον Ερυθρό Αστέρα να ζητάει την τιμωρία της ομάδας.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Θα παραλείψουμε κάθε εισαγωγή ευγενικά και θα αναφέρουμε αμέσως τους συγκεκριμένους λόγους για αυτή την επιστολή. Αφορά για το μέλλον της ABA Liga και τις προκλήσεις που σας περιμένουν. Ήδη από την αρχή της νέας σεζόν λάβαμε μία ανακοίνωση για το τι να περιμένουμε και το πως, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις πριν από την έναρξη της σεζόν, "δεν θα σιωπούν" και θα αντιμετωπίζονται οι "διαφωνίες".

Αυτό περιλαμβάνει και τις συνεχείς προσβολές προς τον διαιτητή, Ιβάν Στεφάνοβιτς, κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον πρώτο προπονητή της Παρτίζάν. Εάν είναι έτσι από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, πιστεύουμε ότι αυτή η εμπειρία θα επηρεάσει τους θεατές, το κοινό στα γήπεδα που θέλουν να δουν μπάσκετ κι αυτά σε μία σεζόν όπου η Παρτιζάν διαφημίζει τη φράση κατά της βίας "καρδιά, χέρια και φωνή", τότε δεν ξέρουμε τι θα πρέπει να περιμένουμε στα επόμενα ματς.

Είναι υποκριτικό να κρύβεστε πίσω από τέτοιες πράξεις, η οποίες προφανώς δεν παράγουν αποτελέσματα κι έχουμε μία βάσιμη υποψία ότι ορισμένοι δεν θέλουν τέτοιες πράξεις που παράγουν αποτέλεσμα».