Ολυμπιακός-Μπράγκα: Ο Ζέλσον μπορεί να γίνει καθοριστικός

Ο Ζέλσον Μαρτίνς μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Πειραιά θα βρει χώρους.

Ολυμπιακός-Μπράγκα: Ο Ζέλσον μπορεί να γίνει καθοριστικός

Ο Ζέλσον Μαρτίνς επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού, αφού έχασε τα ματς με Λιόν και Ατρόμητο. Η απουσία του φάνηκε αρκετά στην ομάδα του Πειραιά στα προηγούμενα ματς και ειδικά σε αυτό με τους Γάλλους στο οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναγκάστηκε να αλλάξει και το σύστημα του για να καλύψει τις απώλειες των εξτρέμ του.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να πάρει και θέση στην αρχική ενδεκάδα, αν και ο Μεντιλίμπαρ δεν έδειξε τίποτα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πειραιά. Όπως και να ‘χει είναι ένας παίκτης που σε ματς αυτού του επιπέδου είναι απαραίτητος και μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικός στην έκβαση του αγώνα.

Έχει στοιχεία που σε έναν ευρωπαϊκό αγώνα με χώρους είναι χρήσιμα στον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς με την ταχύτητα του μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις. Εκτός από την ταχύτητα που λείπει από τους Πειραιώτες και πρέπει να την προσθέσει ο Ζέλσον έχει και το απρόβλεπτο που επίσης απουσιάζει από το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος εξτρέμ είναι ίσως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορεί μα μία ενέργεια του να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να εκμεταλλευτεί τα κενά που αφήνει η Μπράγκα στην άμυνα της και περιμένει αυτό να το πάρει από τον Ζέλσον.